Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premonitia lui Nicusor

ro

17 Jul, 2009 01:44 1656 Marime text

deschidere.jpg„Problema cu ANI este o măgărie, mă aştept să mi se facă şi mie acelaşi lucru", prevestea preşedintele CJC, în urmă cu o săptămână # Ieri, după articolul publicat de jurnaliştii de la „Academia Caţavencu", ANI a început verificarea averii sale

După ce, în urmă cu aproape două săptămâni, primarul Radu Mazăre a fost înştiinţat că averea îi este cercetată de Agenţiei Naţionale de Integritate, ieri a fost rândul colegului său, Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. Jurnaliştii de la „Academia Caţavencu" au atras atenţia într-un articol, în urmă cu două zile, că modul în care averea acestuia a crescut ridică semne de întrebare. Asta în condiţiile în care, din 2004, de când şi-a depus cea dintâi declaraţie de avere, până la ultima, din 2009, preşedintele a CJC este proprietar a trei case - una de vacanţă, cinci terenuri intravilane, cinci maşini, o şalupă, dar şi un cont de un milion de dolari în SUA.

La numai o zi de la publicarea argumentelor, averea acumulată de şeful judeţului Constanţa face subiectul cercetărilor ANI. În realitate însă, intuiţia preşedintelui CJC a funcţionat perfect. Întrebat, săptămâna trecută, dacă se aşteaptă ca şi avuţia sa să fie luată la bani mărunţi, Nicuşor a declarat că „se aşteaptă la orice": „Problema cu ANI este o măgărie, mă aştept să mi se facă şi mie acelaşi lucru. Poate să facă ce vor, eu sunt obişnuit cu procese de cinci ani încoace".

Contactat telefonic, pentru a ne spune secretul intuiţiei sale perfecte, preşedintele CJC a refuzat să comenteze.

{mos_ri:Nicusor Constantinescu}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii