Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias da vina pe Berceanu pentru contractul cu TV Neptun

ro

11 Sep, 2009 02:28 1891 Marime text
deschidere.jpg„Am vorbit eu cu ei. Până acum au dat o singură comandă la TV Neptun, de vreo 20 de milioane. Şi atât"

Şeful democrat-liberalilor locali, Mircea Banias, a sărit în apărarea lui Ioan Bălan, directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, cel care a acordat un contract către TV Neptun, televiziunea de casă a adversarilor de la PSD.

În urma materialului „PD-L-ul lui Banias finanţează PSD", Mircea Banias a ţinut neapărat să lămurească situaţia. Sau cel puţin a crezut că o va face. A început prin a ne spune că CN APMC-ul ne va trimite un punct de vedere în legătură cu articolul apărut în cotidianul nostru, referitor la licitaţia pe care instituţia condusă de PD-L-istul Ioan Bălan a atribuit-o televiziunii Neptun, postul de suflet al primarului PSD Radu Mazăre. Trebuie subliniat faptul că nu am primit deocamdată niciun răspuns din partea Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa. Împăciuitor, Banias a mai ţinut să spună că „banii nu se vor da" dinspre APC înspre TV Neptun. Păi cum aşa, ne-am întrebat noi? A venit şi explicaţia şefului portocaliu: „Am vorbit eu cu ei. Până acum au dat o singură comandă la TV Neptun, de vreo 20 de milioane. Şi atât. Este un contract pentru felicitări, pentru spoturi. Pe vremea mea (n.r. făcând referire la perioada în care a condus APC-ul) nu se făcea aşa ceva. Eu dădeam felicitări în ziarele locale... era altfel. Fără licitaţie, fără nimic".

ioan_balan_mircea_banias_02.jpg„Pe vremea mea nu făcea aşa ceva"

Mircea Banias a mai spus chiar că putem dormi liniştiţi noaptea, pentru că banii APC-ului nu vor ajunge în buzunarele PSD, via TV Neptun. „Nu au ei buget pentru felicitări anul acesta. E criză. Nu o să dea nicio felicitare nicăieri. La licitaţie au fost două oferte: TV Neptun, cu 2.000 de lei minutul sau spotul, nu mai ştiu exact, şi Antena 1, cu 4.000 de lei. Au ales oferta mai avantajoasă din punct de vedere financiar", a mai spus preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L. Însă, ca să fie totul în regulă şi problema lămurită, a găsit şi un ţap ispăşitor: pe ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. „Pe vremea mea nu făcea aşa ceva. Acum sunt obligaţi să facă licitaţie, în urma unui ordin al ministrului Transporturilor", s-a dezis Banias de problemă. Mai pe şleau, cel care este bănuit că ar „altoi" portocaliul PD-L-ului cu puţin roşu PSD-ist dă vina fix pe ministrul Berceanu pentru că CN APMC dă bani către TV Neptun. Cu alte cuvinte, organizaţia PD-L Constanţa şi Bălan nu au niciun fel de vină şi, pentru a drege busuiocul mai cu spor, Banias a completat: „Mi se pare anormal ca un director PD-L să dea bani către PSD".

Felicitări portocalii

Reamintim că CNAPMC, instituţie aflată sub conducerea unui democrat-liberal, Ioan Bălan, a început să arunce cu banii în TV Neptun, postul „de casă" al social-democraţilor conduşi de Radu Mazăre. Este vorba despre un contract de publicare de anunţuri de publicitate şi felicitări în cotidiene locale şi naţionale şi difuzare de felicitări pe posturi de radio şi televiziune locale. O parte din acest contract, în valoare de 12.500 de lei, a fost câştigat tocmai de Soti Cable Neptun.

{mos_ri:Banias,Ioan Balan}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 11 Sep, 2009 09:58 VEZI CUM TE LEGI DE VIATA DE FAMILIE ? CU CE TE-A DERANJAT SI MAI ALES , S-O SPUI IN PUBLIC ?
  • The real news 11 Sep, 2009 09:23 S-a gandit Magda, la indemnul lui Laur, sa mai puna in scena un foc de paie cu informatiile acestea...Dar stirea este alta: cei doi nu sunt numai "mana in mama", dar, mai grav, sunt si "bot in bot"....oare domnul Ianis stie? Sa aperam ca nu urmeaza al patrulea divort pentru cea mai proaspata nevasta a lui Laur din cauza iubirii dintre el si Magda...