Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cui a dat Primăria Istria contractul pentru promovare turistică

ro

24 Oct, 2011 01:00 2513 Marime text
Istria.jpgSocietatea administrată de Gheorghiţă Boldaş, afaceristul care se afla cu soţia în maşina familiei Viorel şi Mioara Trifu, implicată anul trecut în accidentul de la Timişoara, a câştigat un contract de la Primăria Istria la mijlocul lunii septembrie.

Contractul face referire la prestări servicii de concept, text, design, machetare şi tipărire a materialelor de promovare turistică pentru proiectul „Pe urmele argonauţilor: promovarea traseului turistic Constanţa, Istria, Cheile Dobrogei". Valoarea totală a contractului a fost de 350.000 de lei fără TVA, firma Boltibrom SRL din Constanţa fiind singura participantă la licitaţie. Societatea câştigătoare se află la primul contract de la o administraţie locală. Despre această firmă ştim că este administrată de Gheorghiţă Boldaş, cu domiciliul în Austria, în Graz, care deţine aceeaşi funcţie şi în SC Recycling Simbol SRL. El este cetăţean austriac din 15 martie 2001.

Contractul se încadrează în proiectul „Pe urmele argonautilor: promovarea traseului turistic Constanţa, Istria, Cheile Dobrogei", finanţat prin Programul Operaţional Regional, Axa Prioritara 5 „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului", Domeniul Major de intervenţie 5.3. „Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică", în baza contractului de finanţare nr. 1228/14.02.2011 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Proiectul are o durata de implementare de 24 de luni, în perioada 15.02.2011 - 14.02.2013.

Campania de promovare a traseului turistic «Pe urmele argonauţilor» se desfăşoară pe durata a patru sezoane, prin distribuirea a 2,4 milioane de pliante şi 6.000 de broşuri atât la nivel local, cât si naţional. De asemenea, în cadrul proiectului se vor realiza filme de promovare turistica a obiectivelor din zona Istria - Cheile Dobrogei, website-ul traseului turistic, precum şi 22 de panouri informative amplasate în apropierea obiectivelor turistice de pe traseu, pentru o mai bună orientare a turiştilor vizitatori. Materialele de promovare vor pune accent pe valorificarea şi promovarea resurselor turistice naturale şi antropice din zona Istria - Cheile Dobrogei şi vor fi diseminate către 400 de obiective de pe litoral şi din judeţul Tulcea, centre de informare turistică, muzee, agenţii de turism şi de transport local, târguri şi expoziţii organizate în scop turistic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii