Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rechizite împărţite în prima zi de şcoală tuturor elevilor Nicolae Matei - „Sunt unul dintre cei care încurajează educaţia şi performanţa"

ro

13 Sep, 2011 01:00 1649 Marime text
Navodari_2_Nicolae_Mate.jpgDe la începutul mandatului său, primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, participă la deschiderea anului şcolar şi de fiecare dată vine încărcat de daruri pentru elevi, rechizite şi ghiozdane.

Şi ieri, primarul Nicolae Matei a ales să participe la toate activităţile desfăşurate cu prilejul deschiderii noului an şcolar în fiecare instituţie de învăţământ din oraş. Alături de elevi, edilul şi-a amintit, cu mari emoţii, de perioada când păşea în sala de clasă în prima zi de scoală şi le-a urat elevilor multă putere de muncă şi le-a cerut ca pentru viitoarele examene să se pregătească mult mai temeinic. Aşa cum a declarat primarul, în acest an au fost distribuite, în total, 4.950 de ghiozdane cu rechizite, toate aranjate pentru fiecare categorie de elev.

Navodari_Nicolae_Matei.jpgCu această ocazie, Nicolae Matei precizează că, deşi este o perioadă dificilă pentru toată lumea, administraţia încearcă să-i ajute pe toţi elevii, şi nu doar pe cei care provin din familii cu venituri reduse, oferindu-le rechizite. „Încercăm să nu facem diferenţe între copii şi familiile lor. Proiectul este unul care se adresează tuturor celor înscrişi într-o formă de învăţământ general şi este aprobat de Consiliul Local. Chiar dacă efectele crizei sunt resimţite în toate domeniile de activitate, am prevăzut fonduri la acest capitol încă de la începutul anului. Ştiţi deja că sunt unul dintre cei care încurajează educaţia şi performanţa în acest domeniu. Am premiat excelenţa ori de câte ori am avut ocazia şi o voi face de fiecare dată când un elev al Năvodariului ne va face mândri de oraşul nostru", a completat primarul Nicolae Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii