Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:40 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări peste lucrări pentru RAJDP Regia pietruieşte drumurile din Comana

ro

27 Jul, 2011 00:00 1160 Marime text
Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa SRL a câştigat de la una dintre primăriile PNL din judeţ, Comana, un contract de peste un milion de lei, fără TVA, pentru lucrările de pietruire a drumurilor din comună. Interesant este că RAJDP, câştigătoarea licitaţiei, a fost singura societate care şi-a depus oferta până la data limită.

Contractul nr. 1936 între autoritatea contractantă şi RAJDP a fost încheiat pe 15 iunie a.c. Valoarea exactă a contractului se ridică la 1.171.574,43 lei, fără TVA. Interesant este faptul că anunţul de participare la licitaţie nu apare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa s-a mai ocupat de astfel de contracte în judeţ.

RAJDP este una din preferatele autorităţilor locale din judeţ atunci când vine vorba despre astfel de lucrări. Recent, RAJDP a câştigat contracte pentru modernizarea drumurilor în staţiunea Techirghiol, de reabilitare şi asfaltare a unor străzi din Lumina şi Negru Vodă, de amenajare a drumurilor intravilane din Lipniţa, Cumpăna, Agigea. Regia a luat şi câteva contracte de la Consiliul Judeţean Constanţa cum ar fi cel referitor la reabilitarea unor tronsoane de drumuri judeţene de pe traseul DN 22 - DN 38. Şi de la comuna Siliştea, RAJDP a luat câteva lucrări cum ar fi cea legată de reabilitarea DC 61 - Seimeni - Siliştea, a DC 63 Siliştea - Ţepeş Vodă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii