Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce nu a vrut nimeni contractul de 295 de miliarde de lei vechi de la RAJDP?

ro

21 Sep, 2011 02:55 1373 Marime text
RAJDP_sediu_RAJDP.jpgLicitaţia privind predarea contractului cadru pe patru ani cu Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa pentru furnizarea de nisip, balast, cribluri şi piatră spartă în valoare totală de aproape 30 de milioane de lei fără TVA, programată să aibă loc la începutul acestei luni, a fost reprogramată pentru luna noiembrie.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice pe 7 septembrie, motivul anulării licitaţiei, transmis şi publicat, se referă la faptul că niciun ofertant nu a depus o ofertă care să poată fi luată în considerare, compatibilă cu cerinţele RAJDP. „Nu a fost depusă nicio ofertă sau au fost depuse oferte care, deşi pot fi luate în considerare, nu pot fi comparate datorită modului neuniform de abordare a soluţiilor tehnice şi/sau financiare. Procedura se anulează conform prevederilor art. 209 alin. (1) litera „c" din OUG nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţii publice, actualizată - având în vedere că nu s-a depus nicio ofertă", se precizează pe SEAP.

Iniţial, aşa cum arată anunţul nr. 126696/26.07.2011, licitaţia ar fi trebuit să aibă loc pe 6 septembrie, însă ulterior a fost reprogramată pentru 10 noiembrie, ora 11.00, ofertele putând fi depuse până în ziua deschiderii ofertelor, ora 10.00. Cu excepţia reprogramării licitaţiei,nu au fost făcute modificări nici în ceea ce priveşte suma finală a contractului - 295 de miliarde de lei vechi fără TVA, nici în privinţa perioadei pentru care se va încheia acesta, patru ani. În acest interval, în funcţie de necesităţi, RAJDP va primi de la firma câştigătoare 120.000 de tone de nisip de concasare, 200.000 de tone de nisip de râu, 40.000 de tone de balast de râu, 150.000 de tone de cribluri şi un milion de tone de piatră spartă de patru sortimente. Menţionăm că, la începutul lunii iulie, în SEAP a fost publicat un anunţ de intenţie, suma vehiculată atunci pentru acest contract fiind aceeaşi prevăzută în anunţul de participare publicat ulterior.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii