Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR a suflat postul de manager care revenea UDMR Silviu Rusu, noul sef al Sanatoriului Balnear Techirghiol

ro

24 Jun, 2010 02:42 1825 Marime text
cap_11.jpgNumirea noului manager al Sanatoriului Balnear de Recuperare Techirghiol s-a făcut rapid, fără prea mare zarvă, cu atât mai mult cu cât numele lui Silviu Rusu nu se regăsea pe nicio listă cu numele vehiculate pentru preluarea funcţiei. Mai mult, postul era rezervat, până nu demult, pentru cei de la UDMR

Potrivit Ordinului nr. 1253/23.06.2010, emis de ministrul sănătăţii, Cseke Attila, începând de ieri, în locul democrat-liberalei Indiran Logofătu, a fost numit economistul Silviu Vasilică Rusu, proaspăt membru UNPR.

Conform celor declarate de vicepreşedintele UNPR Constanţa, George Lipoveanu, Rusu a venit în partid cu puţin timp înainte de lansarea oficială a partidului la nivel naţional (1 mai), menţionând că acesta nu a mai fost înscris înainte în niciun alt partid. „Noi am înaintat propunerea noastră ministrului Sănătăţii în urmă cu trei săptămâni. Nimeni altcineva nu şi-a mai exprimat opţiunea de a obţine acest post, cu atât mai mult cu cât el a mai lucrat în domeniu". Acesta a mai adăugat faptul că noul manager îşi desfăşoară activitatea în domeniul turismului, deţinând un restaurant în Eforie.

Am încercat să-l contactăm telefonic şi pe proaspătul director, dar acesta predase telefonul unei cunoştinţe pentru a nu fi deranjat, în cursul după-amiezii de ieri acesta preluând activitatea de la fosta conducere.

De precizat faptul că acest post de manager la Sanatoriul Balnear revenise, în urma protocolului de colaborare de la nivel naţional, celor de la UDMR, care declaraseră că o vor susţine în continuare pe Logofătu. Recent însă, liderul teritorial al UDMR Constanţa, Francisc Paloşi, ne-a declarat că nu mai este interesat de posturile revendicate, cu atât mai mult cu cât postul cel mai bun, de manager al SCJU, pregătit pentru Ildiko Toldişan, nu va mai putea fi luat pentru că instituţia va intra în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa.

Menţionăm că am încercat să o contactăm şi pe Indiran Logofătu, dar aceasta nu a răspuns la telefon.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii