Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea a făcut curăţenie Hoteluri din Constanţa, rămase fără certificat de clasificare (galerie foto+documente)

ro

25 Jul, 2011 00:00 6423 Marime text
cap_7.jpgMinisterul Dezvoltării Regionale şi Turismului a publicat lista structurilor turistice cu funcţiune de cazare cărora le-au fost retrase certificatele de clasificare şi a celor care au funcţionat fără certificat de clasificate în anul 2011.

La nivelul judeţului Constanţa, unităţile de cazare prinse pe picior greşit sunt: Vila Oriana, situată pe şoseaua Mangaliei nr. 86 - retragere certificat de clasificare, hotelul Golden Rose, situat pe strada Soveja - amendat pentru că funcţiona fără certificat de clasificare, hotelul Elton, situat pe strada Nicolae Iorga - amendat pentru că funcţiona fără certificat de clasificare. La următoarele unităţi de cazare au fost retrase certificatele de clasificare: hotelul Voila, situat pe strada Callatis, nr. 22, hotelul Unirii, situat pe strada Unirii nr. 32-34, hotelul Gloria, situat pe strada Falezei din Eforie Nord, hotelul Favorit din Mamaia, hotelul Donelli, situat pe strada Perla Mării, din Eforie Nord, hotelul Apollo, situat pe strada Perla Mării, din Eforie Nord, hotelul Selena, situat pe strada Traian, din Eforie Nord, hotelul Mioriţa, situat în staţiunea Neptun, hotelul Prahova, situat în staţiunea Neptun, căsuţe tip camping din staţiunea Venus, pensiunea turistică Perla Venusului, hotelul Ancora, situat pe Aleea Mercur, din Eforie Sud.

 lista_mt_-_Neptun_hotel_Miorita.jpg

Ministerul condus de Elena Udrea a făcut publică şi lista agenţiilor de turism cărora le-au fost suspendate licenţele şi a celor care au funcţionat fără licenţă în 2011. În judeţul Constanţa, agenţiile de turism cărora le-au fost retrase licenţele de funcţionare sunt: Ecorustica House, situată pe strada Gheorghe Lazăr nr. 6, Destination Travel Filiala, situată pe bv. Mamaia nr. 268, Eurotur, situată pe Aleea Garofiţei, nr. 21, Irra Magic, situată pe bv. Mamaia, nr. 294. Societatea Transilvania Vision, situată pe bv. Mamaia, nr. 194 a fost amendată pentru că funcţiona fără licenţă de turism.

Vezi listele aici:

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii