Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sotia primarului Florin Mitroi, condusa pe ultimul drum (galerie foto)

ro

28 Jun, 2010 03:30 15267 Marime text
cap_12.jpgMii de locuitori ai comunei Valu lui Traian, rude, prieteni de familie şi cunoştinţe au condus-o ieri, pe ultimul drum pe Florica Mitroi - soţia primarului comunei.

Mulţimea în haine cernite s-a reunit în jurul orei 11.00 la reşedinţa familiei Mitroi, cortegiul funerar pornind apoi spre Biserica Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil din Valea Seacă, unde s-a oficiat ceremonialul religios. Ceremonia a fost săvârşită de un sobor de preoţi, căruia i s-a alăturat şi Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie.

Alături de primarul Florin Mitroi, de fiul şi fiica sa, s-au aflat rudele, dar şi colegi primari şi de partid. Funeraliile au fost caracterizate de discreţie. La ceremonialul religios au fost aproape de familia edilului în primul rând apropiaţii, curtea aşezământului de cult fiind neîncăpătoare pentru mulţimea care a umplu străzile adiacente. Deşi prezenţa a fost numeroasă, toţi participanţii la ritualul de înhumare, care au dorit să-i aducă un ultim omagiu soţiei primarului Mitroi, au dat dovadă de înţelegere şi respect faţă de familia îndurerată şi au asistat la slujbă în linişte. Au fost prezenţi la Valu lui Traian primari din diferite zone ale judeţului, Mircea Băsescu - fratele preşedintelui, deputaţi şi senatori, dar şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean - vicepreşedintele Cristinel Dragomir şi ai organizaţiei PSD Constanţa. Din cauza numărului mare de oameni prezenţi, circulaţia a fost întreruptă preţ de câteva minute bune, pe ambele sensuri ale DN 3, pentru a se permite trecerea numerosului cortegiu funerar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bucuresteanca 28 Jun, 2010 20:42 Dumnezeu sa o ierte pe sotia dv-stra si sa va dea dumnezeu putere si dv-stra si copiilor sa puteti merge mai departe.Sunt convinsa ca o sa rezistati situatiei ptr ca sunteti un om puternic si cu incredere in DUMNEZEU
  • medgidiana 28 Jun, 2010 13:29 Dumnezeu sa o odihneasca! multa putere sotului si copiiilor care acum aveau mare nevoie de ea. Nu mi-as dori niciodata sa fiu in pielea acestei familii. Daca acolo sus este o lume,sunt sigura ca aceasta mama isi va ocroti copiii. Dumnezeu sa te odihneasca!
  • katy nita 28 Jun, 2010 11:04 DUMNEZEU SA TE IERTE FLORICA ! NU POT SA CRED NICI ACUM IN TIMP CE SCRIU ACESTE RANDURI ,SI NU POT ACCEPTA CA ACUM SE SCRIE DESPRE TINE LA TRECUT !NU EXISTA CUVINTE POTRIVITE PT A-MI EXPRIMA DUREREA CA NU MAI ESTI !AM FOST LA TINE SA-MI IAU RAMAS BUN SI ERAI ASA DE FRUMOASA SI PARCA ASTEPTAM SA TE RIDICI SI SA RAZI ,SA VORBESTI CU NOI !SI DIN NOU MA MACINA NEPUTINTA DE A NU PUTEA SCHIMBA DESTINUL !ACUM TU ESTI UN INGER FLORY !TE ROG DA-I PUTERE FAMILIEI TALE ...MAMEI TALE !SI POATE ACOLO SUS IL VEI INTILNI SI PE COPILUL MEU DRAG !TE-AM RUGAT CU LACRIMI DE FOC SA-I TRANSMITI CA MAMEI LUI II ESTE F. GREU .SI CA MI-E TARE DORRRRR !NU TE VOI UITA NICIODATA DRAGA MEA COLEGA DE SCOALA FLORY !AS VREA SA POT DA TIMPUL INAPOI ,SA FIM DIN NOU DOUA COPILE FARA GRIJI !DAR NU POT DRAGA MEA !E SINGURUL LUCRU PE CARE NU AM PUERE SA-L FAC ! IAR ACUM PT. TOTI CEI CARE SCRIU RAUTATI MAI BUNE AR FI MOMENTUL SA VA ABTINETI CU TOTII DE LA A MAI SCRIE RAUTATI !NU ESTE NICI LOCUL SI NICI MOMENTUL POTRIVIT !GINDITI-VA INAINTE DE A SCRIE RAUTATII CA NOI TOTI SUNTEM MURITORI .SI NICI COPIILOR FLORICAI NU V-AR IERTA PT CE SCRIETI VOI !SI CA NICIODATA NU STIM CE NE VA OFERII ZIUA DE MAINE !CU TOTII AVEM MAME COPII,SOTI SAU SOTII !