Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seara indoneziana, atractia inceputului de august la Rex

ro

20 Jul, 2010 00:00 1439 Marime text
p7-rex_-_director_abdur_rahim_chan.jpgDupă seara indiană, grecească şi arabă, conducerea hotelului Rex din Mamaia a hotărât să organizeze, cu ajutorul Ambasadei Indoneziei în România, seara indoneziană.

Evenimentul, care va avea loc pe 6 august, de la ora 21.00, va fi unul cu totul special, deoarece seara indoneziană va fi onorată de prezenţa Ambasadoarei Republicii în Bucureşti, Marianna Sutadi.
Potrivit celor declarate de managerul hotelului Rex, Abdur Rahim Khan, petrecerea dedicată în totalitate celor care vor să cunoască câteva lucruri din cultura indoneziană, va avea toate ingredientele necesare: pornind de la vestimentaţia chelnerilor care va fi asigurată de Ambasada Indoneziei, până la mâncărurile picante care vor fi gătite în mod deosebit de bucătarul de la ambasada din Bucureşti. Înaltul demnitar indonezian a acceptat invitaţia celor de la Rex şi a venit cu iniţiativa de a oferi vestimentaţia tradiţională, dar şi muzica tradiţională şi propriul bucătar. „Să sperăm că această seară tradiţională va avea o mai mare atracţie pentru turiştii de pe litoral, dar şi pentru cei care vor să cunoască mai bine cultura indoneziană. Cu atât mai mult cu cât suntem şi în plin sezon estival sperăm să fie un eveniment reuşit“, a susţinut managerul hotelului, Abdur Rahim Khan.  
Spre deosebire de celelalte seri tematice, preţul unui bilet a fost redus la 120 de lei. La primul eveniment preţul tichetului a fost de 165 de lei, ulterior ajungând la 160 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii