Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a completat echipa de la Garda Financiara Constanta

ro

23 Feb, 2010 03:48 7712 Marime text
cap_3.jpgCei doi viitori angajaţi ai secţiei judeţene a Gărzii Financiare Constanţa, Marian Gheorghe şi Costel Naciadis, sunt bineveniţi în echipa de lucru a Gărzii, cu atât mai mult cu cât deficitul de personal este de 30 de comisari

În urma promovării concursului de joia trecută, echipa de lucru a Gărzii Financiare Constanţa s-a mărit cu doi angajaţi. Aceştia au promovat, la sfârşitul săptămânii trecute, şi proba orală, după ce din cei şase candidaţi doar doi au trecut de proba scrisă. Astfel, noii colegi ai echipei de la Constanţa vor ocupa două poziţii importante în cadrul autorităţii judeţene: Marian Gheorghe va ocupa funcţia de comisar asistent, iar Costel Naciadis pe cea de comisar principal.

Concursul pentru ocuparea celor două posturi vacante a avut loc în capitală, la sediul Comisariatul General din Bucureşti, şi a cuprins două etape: proba scrisă şi interviul. După studierea dosarelor de concurs, în competiţia pentru ocuparea celor două posturi vacante au fost admişi şase concurenţi, câte trei pentru fiecare post. Ioan Sorin Buşu - fiul directorului Direcţiei Judeţeane de Statistică, Gheorghe Buşu, Aihan Dervis şi Marian Gheorghe au aspirat la obţinerea postului de comisar asistent, iar Cătălin Alexandru Drăguţ, Robert Rusu şi Costel Naciadis au concurat pentru ocuparea postului de comisar principal. După finalizarea probei scrise, doar doi au fost declaraţi admişi pentru următoarea etapă a concursului, Marian Gheorghe şi Costel Naciadis.

Proba orală pe care au avut-o de trecut s-a ţinut joi şi cei doi calificaţi după proba scrisă au promovat-o devenind noii angajaţi ai instituţiei constănţene.

Chiar dacă regula ar fi fost ca directorul instituţiei pentru care se fac angajările să facă parte din echipa de evaluare a candidaţilor aspiranţi, acest lucru nu s-a întâmplat.

garda_financiara_radu_cristian_03.jpg„Mai avem nevoie de 30 de comisari"

Contactat telefonic, Cristian Radu ne-a declarat că, din informaţiile pe care le deţine de la adjunctul său, cele două posturi vacante au fost ocupate de cei care au promovat proba scrisă. Asta după ce, contactându-i pe cei de la Bucureşti, responsabilii în fapt de desfăşurarea concursului, nu au dorit să ofere detalii despre rezultatele finale, explicând, ca de obicei, că este nevoie de o adresă scrisă pentru obţinerea tuturor informaţilor necesare. „Cei doi nu au un termen limită până la care să vină să-şi ia în primire posturile, din câte ştiu. Întâi trebuie să-şi definitiveze contractele la precedentele locuri de muncă. Sunt bineveniţi cei doi angajaţi, mai ales că noi avem un deficit de 30 de comisari", a declarat directorul Gărzii Financiare Constanţa.

Acesta a explicat că aprobarea celor două posturi a fost obţinută la sfârşitul anului trecut, veste ce a venit la momentul potrivit, în condiţiile în care, chiar şi cu aceste angajări există un deficit de 30 de comisari în cadrul direcţiei judeţene. „Noi suntem 44 de comisari acum, ceea ce este foarte puţin, dat fiind faptul că trebuie să acoperim şi Portul Constanţa, şi cele două treceri de frontieră de la Vama Veche şi Negru Vodă şi să asigurăm şi permanenţa la sediul Gărzii Financiare. Ar fi foarte bine ca, la până la sfârşitul anului, să mai existe măcar câteva posturi care se vor scoate la concurs", a conchis directorul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 13 Oct, 2011 11:18 va rog mult sal verificati pe neagu marcel ptr ca distribuie butelii fara facturi in jud constanta in valu traian,lumina,medgidia si baia de tulcea va multumesc astept raspuns
  • ani dobrogeanca 04 Mar, 2010 21:05 Cam care este parerea voastra acum cu privire la activitatea domnului Radu stimatilor care sunteti voi stimati???!!!N-am mai citit atatea articole referitoare la rezultatul muncii echipei constantene (cam cat pentru aproape toata tara la un loc, sau poate in tara toata lumea e ok din punct de vedere fiscal!)asadar este necesara marirea echipei ca-i de munca nu gluma. Cat priveste felul in care a avut loc concursul este strict problema candidatilor; au de la cine si mai ales ce invata.Deocamdata de aici din departare eu le urmaresc activitatea dar mai ales rezultatele si pot spune cu mandrie ca sunt o dobrogeanca fericita ca mai sunt destui oameni tineri in tara asta care daca sunt lasati sa-si faca bine treaba lucrurile se vor mai linisti si pe la noi pana la urma. Cu speranta si incredere va doresc succes si sa auzim de bine!
  • nicolae 01 Mar, 2010 22:45 lucrez ca dispecer portuar din anul 2000(portul c-ta si zona libera)licentiat stiinte economice,armata la graniceri(la granita cu sarbi),am 43 ani doresc sa dau concurs pentru ocuparea unui post