Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rromii din Mangalia au boicotat primaria (video)

ro

07 Apr, 2010 03:09 4206 Marime text

tigani_la_primarie.jpgCirca 25 de beneficiari de ajutoare sociale din Mangalia au boicotat ieri, timp de câteva zeci de minute, intrarea în primăria oraşului. Rromii s-au arătat nemulţumiţi de faptul că ajutoarele sociale nu au mai fost acordate beneficiarilor din luna februarie a acestui an, motivul invocat de autorităţi fiind acela că Mangalia nu are un buget local aprobat de către Trezoreria Constanţa.

„Vrem banii noştri, am aşteptat destul, o lună, acum două... am vorbit şi cu primarul, şi cu viceprimarul, si cu consilierii... nimic. Nu plecăm până când nu vine primarul să vorbească cu noi", spuneau rromii prezenţi pe scările primăriei.

tigani.jpg„La faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei, condus de comisar şef Nicolae Pescaru. Acesta a discutat cu directorul economic al primăriei, care a susţinut că va face tot posibilul pentru ca măcar banii pentru ajutoare să fie alocaţi de către Trezoreria Constanţa, până la aprobarea bugetului local", ne-a declarat adjunctul comandantului Poliţiei Municipiului Mangalia, comisar şef Valentin Mustăţea.

Vezi video:

 
Sursa video: Mangalia.mn
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • izabela 07 Apr, 2010 21:58 duceti-va la munca leprelor!nu la intins mana!nu faceti nimic doar stiti sa cereti!altii muncesc cate 12 ore pe zi sa plateasca impozite catre primarie!daca ar fi dupa mine nu le-as da nici apa!ce conditii trebuie sa indeplinim ca vreau si eu ajutor social?
  • Sica a lu* Orban 07 Apr, 2010 21:02 Asa se creaza masele de manevra si manipulare,care la o adica(momente electorale,situatii de criza)pot fi manevrate in folosul celor care-i ademenesc. E drept nici"ajutoratilor" nu le displace situatia; se sta de dimineata pina seara in fata portii sau a scarii blocului la cafea,seminte si interminabile discutii tinute cu maxima intensitate. Astfel munca devine ceva aleator si tot mai multi vor dori sa "acceseze" aceasta maniera de trai.Se porneste de jos.
  • mangalia.mn 07 Apr, 2010 13:04 aici este filmarea http://www.mangalia.mn/?p=3509
  • Manuela 07 Apr, 2010 11:09 La intins mana si scandal sunt buni dar la munca nu???? Noi pentru ce ne platim impozitele? Ca sa aiba ei ajutoare sociale? ce sunt handicapati!!!!!!
  • tigani imputiti 07 Apr, 2010 07:58 i as baga pe toti intr un sac si i as duce in africa acolo le este locul!