Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUZ pentru zona costiera Cap Midia - Vama Veche

ro

21 Jul, 2010 01:32 5079 Marime text
cap_9.jpgMinisterul Turismului şi Dezvoltării este dispus să dea peste două milioane şi jumătate de lei pentru a elabora „Planul Urbanistic Zonal - Zona Costieră, sectorul sudic Capul Midia - Vama Veche".

Banii ar urma să vină din surse proprii MDRT, iar termenul pentru finalizarea proiectului este de şapte luni de la data semnării contractului de reglementare.

Potrivit anunţului de participare numărul 104017 din 17 iulie, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 august, ora 10.00, şedinţa de deschidere a ofertelor urmând a avea loc în aceeaşi zi de la ora 11.00. Valoarea estimată a proiectului fără TVA este de 2.490.000 de lei, iar garanţia de bună execuţie pe care trebuie să o depună fiecare participant este de 3% din valoarea contractului, fără TVA.

PUZ-ul zonei costiere va cuprinde unităţi teritoriale pe zona costieră în limita a 200 de metri paralel cu linia de coastă aferentă unităţilor administrativ - teritoriale din sectorul sudic al litoralului românesc: oraşul Năvodari, municipiul Constanţa, comuna Agigea, oraşul Techirghiol, oraşul Eforie, comunele Tuzla, Costineşti, 23 August şi Limanu şi municipiul Mangalia.

Documentaţia de urbanism va fi constituită din părţi scrise şi părţi desenate. Partea scrisă a PUZ-ului va cuprinde memoriul general, regulamentul local de urbanism aferent şi Raportul de mediu. Regulamentul local de urbanism trebuie să se redacteze pe unităţi teritoriale de referinţă (şi subunităţi, după caz).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii