Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Promovarea exporturilor romanesti, la CCINA

ro

04 Jun, 2010 03:40 1224 Marime text
Astăzi, începând cu ora 11.30, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti, găzduieşte seminarul „Oportunităţi de promovare a exporturilor româneşti în Emiratele Arabe Unite şi în zona Golfului Persic".

În contextul crizei economice mondiale, reorientarea către Orientul Mijlociu şi Asia, găsirea de noi pieţe, poate fi o soluţie pentru dezvoltarea companiilor româneşti. Încă de la înfiinţare, în anul 1971, Emiratele Arabe Unite se bucură de o mare stabilitate politică şi economică în zona Golfului Persic. Acest context a permis implementarea unor politici economice eficiente şi consolidarea structurii sociale, rezultând una dintre cele mai tolerante, prospere şi sigure societăţi din lume.

Având în vedere cele menţionate şi ţinând seama de necesitatea consolidării, dezvoltării si diversificării în continuare a relaţiilor României cu ţări din afara Uniunii Europene, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti şi-a propus deschiderea unui birou de reprezentanţă în Emiratul Sharjah, care să deservească întreaga zonă a Golfului.

La recomandarea sistemului cameral din Emiratele Arabe Unite, una dintre cele mai influente organizaţii din zonă, Nasco - prin filiala sa SS General Trading - va prelua responsabilitatea acestui birou reprezentativ. Pentru susţinerea eforturilor de promovare a ofertei româneşti pe această piaţă, deschiderea reprezentanţei va fi dublată de inaugurarea unei expoziţii permanente de produse ale companiilor din România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii