Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Palaz controleaza constructiile de pe litoral

ro

01 Apr, 2010 03:38 1632 Marime text
sezon_estival_-_beach_bar.jpgIeri, prefectul Claudiu Palaz a convocat o primă şedinţă cu şefii instituţiilor publice deconcentrate cu rol de verificare şi control în pregătirea şi desfăşurarea sezonului estival, dar şi pe membrii Comisiei de verificare şi control a construcţiilor executate sau în curs de executare pe raza administrativ-teritorială a localităţilor riverane Mării Negre precum şi a pregătirii şi desfăşurării sezonului estival, pentru a stabili procedura de funcţionare.

Comisia s-a constituit ca urmare a problemelor identificate în timpul vizitei în sudul litoralului, efectuate la sfârşitul săptămânii trecute, de ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea şi semnalate de premierul Emil Boc în videoconferinţa din week-end-ul trecut.

Controalele care urmează să se efectueze, vor verifica în principal, construcţiile ilegale şi organizările de şantier din localităţile Costineşti - zona BTT, Eforie - plaja Belonaşi Vama Veche - plaja 2 Mai dar şi acţiunile conexe acestora, transport, provenienţă materiale, fiscalizare, protecţia muncii, starea tehnică a autovehiculelor.

De asemenea, instituţiile implicate vor efectua verificări în sfera lor de responsabilitate în toate staţiunile de pe litoralul Mării Negre pentru a asigura buna pregătire şi desfăşurare a sezonului estival. „Voi coordona personal controlul construcţiilor în curs de executare din zonele vizate, astfel încât nicio construcţie nelegală începută să nu poată fi finalizată, iar cele ridicate deja să fie demolate", a declarat prefectul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii