Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pavilionul Expozitional gazduieste expozitia „Apa este viata"

ro

28 Apr, 2010 04:22 1396 Marime text
Astăzi, expoziţia „Apa este viaţa" îşi deschide porţile la Pavilionul Expoziţional Constanţa, începând cu ora 15.30. Expoziţia, specializată în domeniul alimentării cu apă, canalizării şi epurării apelor uzate, este organizată de Serviciul Comercial al Ambasadei SUA în România, împreună cu Patronatul Apei şi SC RAJA SA Constanţa. Potrivit organizatorilor, şi-au anunţat participarea la eveniment aproximativ 50 de companii din SUA şi România.

Evenimentul este onorat de prezenţa Excelenţei Sale, Mark Gitenstein, ambasadorul SUA la Bucureşti. Această activitate se adresează specialiştilor şi companiilor din domeniul apei şi urmăreşte impulsionarea şi extinderea relaţiilor de cooperare cu reprezentanţi ai companiilor americane.

Expoziţia acoperă domenii importante cum ar fi proiectele în curs de pregătire pentru Fondul de Coeziune; protejarea surselor de apă şi a solurilor; proiectarea şi execuţia de sisteme de alimentare cu apă; producerea, tratarea şi epurarea apei; echipamente folosite pentru funcţionarea sistemelor; tehnologii de informare şi comunicare; siguranţa sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare.

Expoziţia „Apa este viaţa" îşi va închide porţile vineri, 30 aprilie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii