Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru blocuri ANL finalizate la Hârşova

ro

31 Aug, 2010 01:55 1858 Marime text

harsova_primar_tudor_nadrag_003.jpgPrimăria Hârşova urmează să dea în folosinţă, în septembrie, 64 de unităţi locative construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Primarul Tudor Nădrag ne-a declarat că în final oraşul va dispune de 200 de locuinţe ANL şi alte 100 de locuinţe sociale.

Recepţia celor patru blocuri ANL, totalizând 64 de apartamente, a avut loc ieri. Unităţile locative sunt destinate închirierii de către tineri. Potrivit primarului oraşului, Tudor Nădrag, utilităţile (apă, canalizare, sistematizare pe verticală) vor fi executate în regie proprie de către Direcţia Publică de Confort Urban şi vor costa aproximativ 600.000 lei, la care se mai adaugă încă 1.000.000 lei pentru reţeaua electrică. Cheltuielile vor fi suportate de către Primăria Hârşova. Tudor Nădrag a subliniat faptul că în momentul de faţă se află în fază de finalizare încă 48 de unităţi locative ale unui bloc social. „Cel mai probabil, cele 64 de locuinţe ANL vor fi date în folosinţă la sfârşitul lunii septembrie, în cadrul şedinţei Consiliului Local. Comisia socială se va întruni, va analiza toate solicitările şi va atribui un punctaj", a afirmat primarul oraşului, adăugând că la Primărie au fost înregistrate până acum aproximativ 300 de cereri de locuinţă. Primarul Tudor Nădrag a precizat că oraşul Hârşova a obţinut aprobare pentru alte patru blocuri de locuinţe construite prin ANL, care totalizează de asemenea, 64 de apartamente. „În final vom avea 200 de locuinţe ANL şi 100 de locuinţe sociale", a precizat edilul.

Primarul este mulţumit şi de faptul că a obţinut finanţare de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei pentru reabilitarea Casei de Cultură Hârşova. „Ni s-au aprobat 25 de miliarde de lei vechi şi urmează să semnăm contractul de finanţare la Compania Naţională de Investiţii", a subliniat primarul oraşului Hârşova.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 31 Aug, 2010 04:59 Orasul HARSOVA de Constanta , ar fi fost mult mai dezvoltata si ar fi avut foarte multe LOCURI DE MUNCA , daca n-ar fi intrat in 2000 pe mana MASONULUI liberal, IONEL CHIRITA , ce a realizat in cele doua mandate de primar ,doar o MACHIERE cosmetica a acestui oras dunarean. MASONERIA POLITICA ALBASTRA si chiar MASONERIA MILITARA KAKI au influientat NEGATIV viata sociala si politica a acestui oras ce s-a lasat AMAGIT de PROMISIUNILE frumoase de securitate si dezvoltare. Un ORAS ,precum HARSOVA sau altul , daca nu are asigurate LOCURILE DE MUNCA pentru LOCUITORII lui nu se poate numi un oras dezvoltat , un oras prosper, un oras frumos , un oras curat , un oras FERICIT . Cum poti fi FERICIT , cand nu ai un LOC DE MUNCA ??? Poti fi FERICIT si MULTUMIT daca ti se da cateva kg de faina ,dupa care urmeaza deraderea pe plan EUROPEAN , ca suntem CERSETORI ??? Cum este posibil ca ROMANIA sa fi ramas fara COMUNISMUL ce asigura LOCURI DE MUNCA si SECURITATE SOCIALA ??? Cum este posibil sa existe,la ora actuala, COMUNISM in FRANTA si in ITALIA ??? Ce fel de COMUNISM este ??? Cum de se poate mentine acest tip de COMUNISM si cine il FINANTEAZA ??? Nu cumva COMUNISMUL francez si italian sunt ,de fapt, O MASONERIE ascunsa sub numele de COMUNISM ??? Sau poate este o ALIANTA draconica intre MASONERIA EUROPEANA si COMUNISMUL RUSESC ce doreste acapararea PUTERII din EUROPA si nu numai ??? Si ce s-au GANDIT , sa INCEAPA cu Romania , nu-i asa MASONILOR din Parlamentul ROMANIEI ,tradatori de tara, doritori de REMANIEIRI guvernamentale ??? MASONII nu-si au ROSTUL in viata politica romaneasca ,deorece sunt o SECTA RELIGIOASA STRAINA INVADATORE , nu-i asa ??? si de aceea se doreste REMANIEREA MASONERIEI POLITICE ALBASTRE si a MASONERIEI MILITARE KAKI,pana nu ne TREZIM cu inca o LOVITURA DE STAT din partea lor , identica cu cea din 1989, nu-i asa MASONILOR INVADATORI ???