Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panoul lui Vrabie a renăscut din cenuşă Nicuşor vă urează "Drum bun!", la intrarea pe un drum plin de gropi

ro

18 Nov, 2010 00:00 2889 Marime text
vrabie_panou.jpgPrimarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, a înlocuit panoul incendiat săptămâna trecută, cu unul nou. Ca şi cel ars, cel montat marţi seară, la intersecţia spre satul Ivrinezu, informează, potrivit edilului, asupra celor responsabili de starea proastă a DJ 223 B.vrabie_panou_2.jpg

"Aceste drumuri sunt în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa. Vă urez drum bun! - Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa", se putea citi pe panoul distrus prin incendiere în urmă cu o săptămână. Primarul Valentin Vrabie a anunţat imediat după incident că va comanda un nou banner, dar cu un mesaj mai concis, ca explicaţie pentru starea deplorabilă a DJ 223 B. "De gropile din aceste drumuri este responsabil Consiliul Judeţean Constanţa. Vă urez drum bun! - Preşedinte Nicuşor Daniel Constantinescu", se poate citi pe noul panou. Primarul din Peştera a precizat că spre deosebire de primul panou care a fost păzit doar în primele zile, acesta va avea pază asigurată în permanenţă, astfel încât locuitorii comunei, dar şi ceilalţi parteneri de trafic ce tranzitează comuna, să fie corect informaţi. "Prima dată, mesajul era mai elegant, dar de această dată mesajul este mai concis. Va fi păzit 24 din 24 de ore pentru a avea şansa de a-i informa corect pe cei peste o mie de locuitori ai satelor din Ivrinezu Mare şi Ivrinezu Mic, dar şi pe cei peste 100 de copii care fac naveta zilnic pe aceste drumuri", a subliniat primarul Vrabie. Reamintim că nu demult microbuzul şcolar s-a defectat din cauza craterelor din DJ 223B, care arată ca după bombardament.vrabie.jpg Potrivit primarului comunei Peştera, în urmă cu trei ani, mai mulţi elevi au fost răniţi într-un eveniment rutier produs din cauza gropilor de pe DJ 223 B. Valentin Vrabie a precizat că în ciuda repetatelor sesizări transmise atât CJC, cât şi Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri, nu s-a întreprins nicio acţiune de reabilitare a acestui drum, aflat în administrarea RAJDP.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • voicu din pestera 18 Nov, 2010 18:08 eu sunt om de afaceri din Pestera si nu mi se pare normal ca problemele localitatii noastre sa fie ignorate de cosiliul judetean doar ptr ca vrabie nu si-a plecat capul sa-i puna ei lesa pentru a-l manevra la fiecare miscare. noi ne mandrim ca primarul nostru a reusit sa investeasca in infrasctructura si fara ajutorul lor. este meritul lui. daca constantinescu ar avea macar un pic de caracter, ar putea trece peste orgoliu si peste oful ca nu si-a luat si el partea de la eolienele din Pestera si sa ne aloce ceea ce ni se cuvine. noi platim impozite si o parte din bani trebuie sa ne revina si noua ptr investitii. D-le constantinescu sunt hot pe fata!!!1 sa va fie rusine!!!!
  • pesterean 18 Nov, 2010 18:03 eu zic ca cei acre au comentat mai devreme au limbile muuuult mai maro decat cei pe care ii acuza. cat despre actiunea primarului, ea nu face decat sa reflecta disperarea la care ajungi atunci cand nu ti se asculta problemele de catrei care sunt platiti nu doar sa le asculte , ci sa le si rezolve. sa nu uite presedintele consiliului judetean ca si localitatea noastra face parte din judetul constanta si ca si drtumurile noastre au nevoie de reparatii tot la fel cum au si cele de la ciocirlia sau silistea.
  • cocruiz 18 Nov, 2010 08:28 Acest nesimtit nu a vazut ce drumuri a facut Nicusor la Medgidia, Kogalniceanu si in alte locuri? O sa-i vina si lui randul. Acolo este un drum mai putin circulat decat celelalte. Asa cred prostii ca vor iesi din anonimat, sarind la gatul unora care-i pot strivi cu o paleta de muste. Dati-l naibii afara din PSD ca va face de ras!
  • ileana 18 Nov, 2010 01:11 Productia si machetarea acestor materiale discretionare este realizata de Ionel Crangusi alias BIG JO , care are limba maron de atata lins curul lui Vrabie , acest psd-ist de Medgidia parat si frustrat , acest fomalau care sta sa prinda si el o faramitura de painica cazuta printre degetele lui Vrabie. Este rusinos si josnic modul de actiune al acestui primar de grota,gesturi copilaresti pe care le tot repeta. Stam si ne intrebam cine si din ce bani este platita persoana care face asa zisa paza a panoului discretionar si la ce bun toate astea ? Ce crede ca va rezolva acest primar de grota prin astfel de practici? Cu siguranta nu va rezolva mai nimic , dimpotriva , umple de ura persoanele pe care le tot ataca , dar toate astea vor avea un final, din pacate tragic....ptr Vrabie si slugoii lui de carton cu care isi tot imparte jucarelele de doi bani