Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Matei are un bazdac veveritele

ro

30 Apr, 2010 02:50 2409 Marime text
cap_2.jpgPrimarul oraşului Năvodari s-a hotărât să-şi cumpere veveriţe. A văzut în Africa de Sud, i-a plăcut, şi s-a decis să aducă veveriţele şi la Năvodari. Evident, investiţia nu este tocmai mică, însă, din punctul de vedere al lui Matei, merită. „E un bâzdâc de-al meu. În două săptămâni le cumpăr. Dar le iau pe firma mea, nu pe banii primăriei. Am văzut şi eu în Africa de Sud şi mi-au plăcut. Le iau din Germania, printr-o firmă din Săcele, Braşov. Costă nouă milioane şi ceva un pui, adică vreo 20 de milioane de lei perechea", spune primarul Nocolae Matei. Acesta a mai precizat că va lua cinci sau zece perechi de veveriţe, din două rase, le va aclimatiza la firma sa, apoi le va da drumul prin parcurile Năvodarilor. Aşa că, năvodărenii trebuie să se pregătească pentru noua atracţie a oraşului: veveriţele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Maria Beck 01 May, 2010 21:44 Stimate dle primar, e regretabil ca nu cunoasteti legile acestei tari. Cam e obligatoriu pt.functia pe care o detineti. Legea nr,9/2008 interzice expres detinerea de animale salbatice. In concluzie, daca doriti sa achizitionati veverite pentru a le "aclimatiza" in orasul dvs. aveti obligatia sa le eliberati imediat intr-un mediu propice pentru specia lor. Insa, in opinia mea, ar fi mai normal sa va indreptati atentia spre alte activitati specifice functiei dvs. Presupun ca sunt multe de rezolvat in orasul pe care il pastoriti.
  • Sica a lu* Orban 30 Apr, 2010 23:13 Daca acest Vanghelie al PSD Constanta cumpara "pe persoana fizica" veverite sau cai verzi e treaba lui.Inseamna ca afacerile ii merg bine,toti salariatii societatilor lui au salarii bune si platite la timp.Dar daca salariatii au fost trimisi in somaj si apoi reangajati pt a pune pe seama bugetului de stat o parte din cheltuieli (o practica din care a facut obisnuinta),atunci are o problema.