Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre despre intenţia de demitere a preşedintelui României „Este demersul cuplului de stand-up comedy Antonescu - Ponta"

ro

23 Nov, 2011 02:41 1192 Marime text
Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a Partidului Democrat Liberal, Mihai Petre, consideră că „tentativa de suspendare a preşedintelui României, Traian Băsescu, este transpunerea în cotidian a zicalei româneşti «Vrabia mălai visează»".

„Tentativa de suspendare a preşedintelui României, Traian Băsescu, este transpunerea în cotidian a zicalei româneşti «Vrabia mălai visează», vrabia fiind întruchipată de alianţa conjuncturală dintre PSD şi PNL, iar mălaiul de forma populară a intenţiilor reprezentanţilor social-liberali. Demersul cuplului de stand-up comedy Crin Antonescu - Victor Ponta demonstrează că singurul program al opoziţiei miluite este: «Jos Băsescu!». În rest, niciun fel de proiect, idee sau propunere serioasă cu privire la diminuarea efectelor crizei mondiale şi la evoluţia pozitivă a economiei autohtone. Tandemul comediant Antonescu - Ponta inventează teme pentru a-şi acoperi propria mizerie, care nu mai încape sub preşul USL. Cutremurul generat de excluderea lui Mircea Geoană din PSD, problemele de funcţionare din teritoriu, coroborate cu realitatea crudă că USL scade în mod constant în timp ce PDL creşte în opţiunile românilor, toate acestea trebuie ascunse în spatele unei perdele cât mai groase de fum, precum încercarea de suspendare a preşedintelui României, Traian Băsescu. Numai că în spatele fumului se află aceiaşi actori care în anul 2007 au fost sancţionaţi de majoritatea zdrobitoare a românilor: Ion Iliescu, Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, Dan Voiculescu şi marionetele lor. Noua iniţiativă de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, în care nu cred nici liderii USL, inclusiv parlamentari social-liberali de Constanţa, demonstrează lipsa de maturitate şi de seriozitate a mariajului social-liberal, precum şi incapacitatea cuplului Ponta - Antonescu de a genera un proiect serios de guvernare a României. Astăzi, în USL, se duce o competiţie a frustrărilor între Victor Ponta şi Crin Antonescu, câştig de cauză având iniţiativele care denotă cea mai consistentă frustrare", se spune într-un comunicat semnat de Mihai Petre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii