Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare isi prezinta Lincon Zephyr-ul la Pro Motor

ro

18 Jun, 2009 02:34 2032 Marime text
Edilul Constanţei va vorbi despre una dintre bijuteriile pe patru roţi din colecţia sa, sâmbătă după-amiază, la ora 12.30, în emisiunea Pro Motor. 

Maşina pe care Radu Mazăre o va prezenta este „o superbă replică a faimosului Lincon Zephyr", se precizează într-un comunicat remis de Pro TV. Bolidul, construit pe un şasiu de Chevrolet Corvette, are un motor GM 8V de 6,2 l de 325 CP şi atinge 200 km/oră. Lincon Zephyr-ul lui Mazăre a fost fabricat în 2006 şi este unul dintre puţinele exemplare din lume. O astfel de bijuterie deţine şi vedeta rock Ozzy Osborne. În emisiunea moderată de Roxana Ciuhulescu, primarul Constanţei va mai vorbi şi despre două evenimente  care vor avea loc în staţiunea Mamaia. Este vorba despre Exotic Car Show care se va desfăşura între 3 şi 5 iulie. Trebuie menţionat faptul că ultima zi a evenimentului va coincide cu ziua de naştere a edilului Radu Mazăre, fiind al doilea an consecutiv când acesta îşi va serba aniversarea printre automobile de lux. Cel de-al doilea eveniment pe care îl va prezenta Mazăre la Pro motor este World Aerobatic Formula, un show acrobatic cu avioane de vânătoare, care va avea loc între 10 şi 12 iulie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Siclitaru 18 Jun, 2009 00:47 Vezi poate e Lincoln Zephyr: http://en.wikipedia.org/wiki/Lincoln_MKZ. Daca e intr-adevar Lincon Zephir, atunci Mazare are o copie chinezeasca, exact ca incaltzarile Pumma si casetofoanele Panasoanic. Deci, da?