Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia, blocata din cauza Romanian Grand Prix

ro

27 Aug, 2009 02:48 1372 Marime text

restrictii_grand_prix.jpgPotrivit unei informări transmise de organizatorii competiţiei Romanian Grand Prix către toate unităţile hoteliere din Mamaia, pe perioada desfăşurării concursului, traficul în staţiune va fi restricţionat.

Începând din această nopte, turiştii cazaţi în staţiunea Mamaia sau cei care tranzitează staţiunea vor trebui să aibă nervi de oţel. În cele trei zile cât se desfăşoară competiţia, aceştia vor trebui să se înarmeze cu răbdare. Printre măsurile impuse de municipalitate pentru buna desfăşurare a evenimentului se regăseşte cea legată de crearea unei benzi de urgenţă lângă axul drumului, pe bulevardul Mamaia, între bariera Perla şi hotelul Rex, accesul pe această bandă urmând a fi permis doar maşinilor Salvării, Pompierilor, Poliţiei, Jandarmeriei şi organizatorilor. Cei care vor parca necorespunzător trebuie să ştie că autorităţile locale sunt cu ochii în patru să ridice autovehiculele, parcarea pe banda întâi, între bariera Perla şi hotelul Rex, fiind interzisă. Mai mult, la momentul în care organele legii vor constata că locurile de parcare au fost epuizate, vor interzice accesul autovehiculelor în staţiune.

Şi conducerea RATC s-a gândit să vină în sprijinul celor care doresc să asiste la competiţia de pe malul lacului Siutghiol şi vor suplimenta liniile de transport în comun în staţiunea Mamaia. În ceea ce priveşte accesul publicului, acesta este gratuit, însă numai în spaţiile publice de pe malul lacului, cuprinse între zona Aqua Magic, la sud, şi zona Butoaie, la nord. Alte ambarcaţiuni care nu au legătură cu evenimentul nu au voie să pătrundă în zona rezervată competiţiei, singurele care vor avea acces sunt ambarcaţiunile Poliţiei de Frontieră şi ale Căpităniei, care vor patrula în această zonă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii