Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lică şi Dinu, arestaţi pentru înşelăciuni, eliberaţi de judecători

ro

02 Oct, 2010 00:00 1346 Marime text

Constantin Ciprian Lică şi Sorin Puiu Dinu, doi tineri arestaţi în urmă cu mai bine de un an pentru înşelăciuni de sute de mii de euro, au fost eliberaţi. Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au admis recursurile declarate de cei doi împotriva menţinerii stării lor de arest şi au dispus înlocuirea acesteia cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu. Decizia este definitivă.

Aceeaşi judecători au decis însă că Florin Mareş, judecat alături de Lică şi Dinu, dar arestat după câteva luni, nu poate părăsi la acest moment penitenciarul, astfel că i-au respins recursul, ca nefondat. Lică, Dinu şi Mareş au fost deferiţi instanţei în luna februarie 2010, alături de alţi patru tineri, sub multiple acuzaţii de înşelăciune în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave, complicitate la această infracţiune, transmitere fictivă a părţilor sociale deţinute în cadrul unei societăţi comerciale şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Prejudiciul pe care procurorii li-l impută celor şapte se ridică la suma de 1.046.691,62 de lei şi 896.839,12 euro, adică aproximativ un milion de euro. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 02 Oct, 2010 08:01 acum intelegeti mafia de la curtea de apel? nu a fost di epure printre ei? in toata tara au fost atrestati procurori judecatori poltisti cu grade mari corupti numai la constanta nu=sri dga dna iau spaga si tac e alqueda aici