Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Mangalia va avea loc prima editie a Festivalului „Amfora de Cristal"

ro

21 Apr, 2010 03:39 1571 Marime text

Centrul Cultural „Euxin" din Mangalia şi Trupa „Teatrul de Vacanţă" organizează, în perioada 20 - 23 mai, prima ediţie a Festivalului de Teatru pentru Tineri „Amfora de Cristal". Festivalul-concurs se adresează trupelor de teatru formate exclusiv din elevi de liceu şi studenţi.

Pentru ca piesele să poată intra în concurs, trupele trebuie să îndeplinească o serie de condiţii: să prezinte un spectacol de 15-40 de minute în limba română, distribuţia să aibă maximum 8 actori, iar trupele să aibă, obligatoriu, un nume. Înscrierile se pot face până pe 10 mai, la adresa de e-mail festivalulamforadecristal@yahoo.com. Pentru înscriere, fiecare trupă va trebui să trimită o înregistrare video cu spectacolul ce urmează să fie prezentat, în varianta integrală.

În cadrul festivalului vor fi organizate şi workshop-uri (dans, expresivitate, vorbire etc). Juriul va fi selectat de către organizatori, atât din rândul actorilor, cât şi din rândul spectatorilor frecvenţi. Vor fi acordate premii la categoriile cel mai bun spectacol, cel mai bun actor, cea mai bună actriţă, dar şi menţiuni şi premii speciale.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc joi, 20 mai, printr-o conferinţă de presă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii