Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Mincă a trecut cu bine de operaţia la inimă din Franţa

ro

12 Jan, 2011 02:09 1730 Marime text
Minca_Ion_Minca_18.jpgDupă ce chiar de ziua lui, de Sfântul Ion, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la inimă, în Franţa, Ion Mincă, liderul PC Constanţa, se simte foarte bine, se recuperează, iar aseară s-a întors.

Despre starea de sănătate a şefului conservatorilor de la nivelul judeţului Constanţa ne-a vorbit Liliana Mincă, soţia sa, care ne-a spus că soţul său a fost externat luni şi că în cursul serii de ieri urmau să revină în ţară. Aceasta ne-a mai declarat că intervenţia chirurgicală a decurs foarte bine, că liderul PC a făcut deja primii paşi şi se acomodează cu operaţia. „În această seară (n.r. aseară), vom reveni în ţară. Totul este bine, iar intervenţia a decurs fără probleme", ne-a spus Liliana Mincă. Doamna Mincă a mai adăugat şi faptul că soţul său a fost operat într-un spital de stat din Franţa, de o echipă de medici români pe care i-a adus din România.

În altă ordine de idei, conservatorii se vor reuni astăzi la nivel judeţean pentru a decide dacă la alegerile locale de anul viitor vor face front comun sau vor avea liste şi candidaţi separaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii