Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 30 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În timp ce la Venus creşte iarba din trotuare, La Mangalia se schimbă pavelele de acum doi ani

ro

16 Sep, 2011 01:00 5606 Marime text
mangalia_-_Mangalia_centru2.jpgLa Mangalia se schimbă trotuarele şi bordurile... Autorităţile locale, adică primarul Claudiu Tusac şi cu el, domnia sa, au decis că este imperios necesar ca bordurile puse în urmă cu 2 ani să fie schimbate. Probabil au expirat!!!

Problema e că totul se face pe banii locuitorilor, a celor care plătiţi impozit către Consiliul Local Mangalia. Problema n-ar fi aceea că le înlocuiesc, ci că sunt schimbate pavelele bune şi că meşterii sunt cam novici, de vreme ce „pun două pavele, apoi le scot şi le montează din nou", susţine consilierul local Paul Foleanu.

Consilierii locali, alţii decât cei de casă ai „Tusacului", sunt de părere că această afacere cu schimbarea pavelelor, evident alimentată din fondurile destinate reparaţiilor de drumuri, aruncă banii pe fereastră pentru că „lucrările nu se fac cu cap. Echipele de muncitori înlocuiesc în prezent unul dintre cele mai bune trotuare din oraş, cel de la capătul bulevardului 1 Decembrie spre localitatea 2 Mai, în timp ce trotuare precum cel de pe strada Rozelor se degradează în fiecare zi. Ca să nu mai vorbim de situaţia din staţiuni. Păi la Venus e o mare problemă: efectiv creşte iarbă din trotuar, dar nu vede nimeni asta", mai spune Foleanu.

Se pare că Tusac îşi uită repede promisiunile. Nu mai departe de acum o lună de zile, în faţa ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi a investitorilor din turism, primarul şi-a luat angajamentul că va da o nouă faţă staţiunilor Saturn şi Olimp şi că va forţa refacerea străzilor, trotuarelor şi bordurilor, însă „borduriada" a început-o tot cu bulevardul palmierilor, acolo unde în curând va fi amplasată şi o corabie construită bucată cu bucată după indicaţiile sale. Tusac fiind din nou în concediu, nu că în alte circumstanţe ar fi fost abordabil, nu a putut fi contact pentru a explica de ce pune căruţa înainte cailor, în condiţiile în care, la Mangalia, „Megaconstruct" pregăteşte introducerea gazelor, prilej pentru un nou sezon de „pavele şi borduri" în plin an electoral.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii