Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Prislop din zona Complexului auto Kamsas (galerie foto)

ro

20 Dec, 2012 02:37 2416 Marime text
strada_1.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Strada Prislop se intersectează cu străzile A.D.Xenopol, Alxandru Alexandridi şi Horia Grigorescu, fiind situată în zona Complexului auto Kamsas (galerie foto). O stradă pe care nu poţi să intri decât încălţat cu cizme de cauciuc sau la volanul unei tractor pe şine.

strada_2.jpg Noroaie sunt până la brâu, iar cei care locuiesc pe strada Prislop sunt fericiţi atunci când temperaturile scad, iar noroiul îngheaţă şi pot ajunge la muncă fără nelipsitele cizme de cauciuc. Ne întrebăm oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii