Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Doctor Ştefan Stâncă din cartierul Palas (galerie foto)

ro

18 Dec, 2012 03:22 1952 Marime text
1_01.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Strada Doctor Ştefan Stâncă este situată în cartierul Palas şi se intersectează strada Vifor Haiducul şi bulevardul I.C.Brătianu. Şoferii care se aventurează să intre pe această stradă ar trebui preveniţi în legătură cu starea în care acesta se află. Gropi la fiecare jumătate de metru, pietre, unde şi unde câte o insuliţă de asfalt şi mult noroi. Trotuarele şi ele chinuite, cu trunchiuri de copaci rămase în urma toaletării vegetaţiei uscate. Ne întrebăm oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • george 18 Dec, 2012 20:16 veniti pe strada Prislop sa vedeti ce gasiti cartier Coiciu/Kamsas la sfarsitul strazii Steagului aveti ce vedea