Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, aleea Daliei din zona Casei de Cultură (galerie foto)

ro

11 Dec, 2012 03:14 2766 Marime text
1_2.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Aleea Daliei este situată în zona Casei de Cultură, adică în buricul târgului. Aleea se intersectează cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, care leagă zona Campus de Casa de Cultură. Aleea Daliei nu se deosebeşte cu nimic de restul străzilor prezentate în paginile cotidianului ZIUA de Constanţa. Aceleaşi gropi, aceleaşi trotuare sparte, neasfaltate, aceeaşi nepăsare a autorităţilor locale. Aleea Daliei este destul de circulată, atât de maşini, cât şi de pietoni, care în lipsa unor trotuare sunt nevoiţi să meargă direct pe carosabil.

Ne întrebăm oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bostina 12 Dec, 2012 23:05 Va rugam din nou: ajungeti si fotografiati IL Caragiale , sectorul intre Theodor Burada si Str Agricultori. Depaseste orice imaginatie si orice poze pe care le-ati mai publicat pana acum!