Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dina nu are contracandidat la DSP

ro

14 Oct, 2010 00:00 2167 Marime text
constantin_dina_003.jpgConstantin Dina participă de unul singur la concursul pentru ocuparea postului de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Constanţa, care va avea loc între 18 şi 20 octombrie. 

Proba scrisă şi interviul se vor desfăşura la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP). În cadrul DSP Constanţa există trei posturi vacante de conducere: director executiv, director executiv adjunct şi director executiv adjunct economic. Depunerea dosarelor a expirat încă de pe 7 octombrie, motiv pentru care doritorii posturilor mai sus menţionate sunt deja cunoscuţi. Acesta ar fi fost un moment propice pentru oricine îndeplinea cerinţele legii să acceadă la o funcţie de conducere, dar DSP-ul este neinteresant. „În afară de mine, care mi-am depus dosarul pentru obţinerea funcţiei de director executiv, şi celelalte două directoare adjuncte actuale, Mihaela Dinisov şi Cristina Schipor, nu mai există niciun alt contracandidat“, a precizat Constantin Dina. În această situaţie, cei trei directori nu au cum să nu câştige definitiv posturile pe care le ocupă. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Asterix 14 Oct, 2010 20:29 Bravo lui
  • iovana 14 Oct, 2010 12:10 cine indrasneste sa se mai inscrie la concurs cind stiu toti ca pe dina la pus pdl-ul si serveste partidul.chiar daca ar fi dorit careva sa se duca la cocurs stia ca nu are seansa din cauza pilosului .