Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii sunt convinşi că Mazăre nu-şi citeşte blogul „Suntem doar masa electorală pe care o manipulează"

ro

13 Feb, 2011 21:56 1403 Marime text
cap_7.jpgLa câteva zile după ce a anunţat priorităţile Constanţei pentru anul 2011, primarul Radu Mazăre este apostrofat de către constănţeni pentru atitudinea pe care o are faţă de cei care îi lasă mesaje pe blog, dar şi pentru „construcţiile aiurea ridicate peste noapte".

De faptul că blogul primarului constănţean a fost doar o modalitate de a-şi atrage o parte din electorat ne-am convins cu toţii, imediat după finalizarea campaniei electorale din 2008, moment în care acesta a „uitat" să mai posteze răspunsuri la nemulţumirile constănţenilor care l-au reales.De altfel, nici în timpul campaniei actualizarea blogului nu cădea în responsabilitatea sa directă. Aşadar, chiar dacă personal nu se mai ocupă de aproape trei ani de blogul său, cu câteva excepţii de postări sporadice, constănţenii pro şi contra sa continuă să-i lase mesaje. Unele mai veridice sau nu, altele în care i se cere ajutorul, dar şi multe în care este criticat pentru modalitatea în care conduce urbea de la malul mării şi se preocupă de respectarea legislaţiei în domeniu când avizează construcţii în municipiu, dar şi în staţiunea Mamaia. În urmă cu câteva zile, pe blogul primarului, „Aurora" susţinea că a postat două mesaje la care aştepta răspuns, însă în zadar, pentru că nimeni nu s-a preocupat să-i răspundă. „M-am lămurit! Am trimis şi eu vreo două mesaje aici, dar degeaba. Nu citeşte nimeni ce scriem noi aici şi de fapt noi nici nu contăm. Suntem doar masa electorală pe care o manipulează cum vor aleşii noştri, inclusiv domnul nostru primar care dă semne de plictiseală pentru Constanţa", precizează constănţeanca pe blog.

„Ce, primaru' e mai breaz??"

mazare_blog_Radu_Mazare_2.jpgNici sondajul recent finalizat al edilului constănţean nu pare a fi luat în seamă de edil, în opinia cititorului: „Credeţi că sondajul ultim cu priorităţile Constanţei a fost luat în seamă?? Toţi au vrut să continue cu casele, în primul rând pentru că celelalte cheltuieli sunt gropi fără fund de bani care în niciun caz nu vor favoriza comunitatea pentru că nu se văd efectele". Cât despre înfiinţarea Poliţiei Locale, motiv pentru care Mazăre a şi făcut sondajul privind priorităţile Constanţei, persoana care a postat mesajul pe blogul edilului constănţean susţine că, oricum, cu sau fără poliţie, Constanţa rămâne un oraş cu probleme la capitolul siguranţă: „Suntem un oraş cu infracţionalitate maximă şi dacă te plângi, degeaba, că vorbeşti cu pereţii. Ce poliţie, când toţi sunt nişte corupţi?? Ce, primaru' e mai breaz?? (...) Aş vrea să fie mai concis şi să nu mai mintă şi să nu mai retrocedeze niciun teren, ne-am săturat de construcţii aiurea ridicate peste noapte, poate astea au avize de construcţie semnată tot de consilierii primăriei şi de primar", a conchis constănţeanca în mesaj.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii