Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce le-a urat constănţenilor de Crăciun Arhiepiscopul Tomisului (galerie foto)

ro

20 Dec, 2012 02:55 1811 Marime text
arhiepiscopie.jpgÎnaltpreasfinţia Sa Teodosie, arhiepiscopul Tomsiului, a fost colindat, ieri, de 12 copii din comuna Valu lui Traian. Emoţiile au fost mai puternice cu cât 10 dintre cei 12 copiii sunt fraţi. Familia Ciobănaşu din comuna Valu lui Traian este compusă din 12 copii: 4 fete şi 8 băieţi.

„Crăciunul este o sărbătoare a familiei, a comuniunii cerului şi pământului. Este bucuria prin care împărţim dragostea faţă de Isus Hristos. Crăciunul este o încununare a jertfelor noastre şi ne aduce binecuvântarea în locul blestemului. Este sărbătoarea care împrăştie bucuria pe care părintele ceresc o aduce pe pământ prin fiul său. Le doresc constănţenilor un Crăciun plin de lumină şi bucurii. Şi pruncul Isus să se nască în sufletele fiecăruia", le-a transmis credincioşilor Arhiepiscopul Tomisului. Despre anul 212, IPS Teodosie a declarat că a fost plin de multe realizări. „Am fost făcute biserici noi, multe din ele au fost restaurate. Am avut mulţi elevi şi studenţi care au primit premii la concursurile naţionale la religie. Am avut oameni care s-au reîntors la credinţă. Aşteptăm de la anul care vine să fin mai înţelepţi, să facem fapte bune şi să primit darurile de la Dumnezeu", ne-a destăinuit IPS Teodosie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andreea 20 Dec, 2012 14:39 Cat de frumos spune! Sa fim intelepti si sa facem fapte bune! Fapta buna este si aceea ca dumnealui doreste transformarea Centrului ARCA - centrul care se ocupa de persoane cu dizabilitati in pensiune pentru inaltele fete bisericesti ce vin la mare? Sa dea bunul Dumnezeu gand bun la toata lumea si sa intelegem ca unii se ajuta singuri iar altii au nevoie de ajutor!