Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boiagian, în echipa lui Cruceanu la Inspectoratul Judeţean în Construcţii

ro

02 Nov, 2011 01:00 2933 Marime text
harry_boiagian_2.jpgHarry Boiagian a primit numirea pentru funcţia de şef de serviciu în cadrul Inspectoratului Judeţean în Construcţii.

Postul ţine loc de adjunct al IJC, funcţie care nu mai există în organigramă. Harry Boiagian spune că deja s-a întâlnit cu şeful inspectoratului, Petrişor Cruceanu, şi au discutat strategia. „M-am prezentat inspectorilor, chiar dacă o parte dintre ei mă ştiau, avem o strategie, vom construi o echipă", a declarat Boiagian. La rândul său, Cruceanu a spus că este foarte fericit că va avea un coleg nou şi că echipa de la IJC se va întări: „Harry este binevenit, mă bazez pe cunoştinţele şi pe experienţa lui".

Născut pe 23 iulie 1966, Harry Michelle Boiagian a absolvit Liceul „Traian", Institutul de Construcţii Bucureşti - Facultatea de Construcţii Hidrotehnice şi a obţinut o diplomă de specializare în managementul construcţiilor la Indiana University Bloomington, SUA. De-a lungul vremii, a fost inginer-şef al secţiei de prefabricate a Trustului de Construcţii Locale (TCL), inginer-şef de şantier al Trustului de Antrepriză Generală şi Construcţii Montaj Constanţa - Filiala Germania, inginer-şef de şantier la Hochtief A.G., inspector de specialitate în cadrul serviciului Disciplină în construcţii din cadrul Primăriei Constanţa şi, din 1995 până în 2000, şef al aceluiaşi serviciu. Din 2000, s-a apucat de afaceri. În prezent, este asociat în International Manpower Recruitment Agency, Professional Recruitment Services şi IMRA Group. În 2001, alături de Enghin Omer, a fondat Distribution Marathon. Un an mai târziu, a pus bazele International Manpower Recruitment Agency, alături de Lucian Gabriel Asănăchescu. Alături de acesta a intrat în 2001 în Imra Group. Boiagian este vicepreşedinte al organizaţiei municipale a UNPR şi trezorier al celei judeţene.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii