Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:31 13 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Harry-Michelle Boiagian a deschis o nouă firmă. Cu ce se va ocupa

ro

06 Apr, 2021 00:00 1020 Marime text
  • Harry-Michelle Boiagian și-a mai deschis o firmă
  • Domeniul principal de activitate va fi „Agenții imobiliare”
  • Fondatori sunt Lucian Gabriel Asănăchescu și Harry-Michelle Boiagian

Harry-Michelle Boiagian, șeful Inspectoratului Județean în Construcții Constanța, și-a mai deschis o firmă. Până în prezent, era asociat la Imra Group SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat extrasul rezoluției 3914/18.02.2021, cu privire la înființarea unei noi societăți.

În baza cererii, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Imra Real Estate Development SRL. Sediul social al firmei va fi pe bulevardul Mamaia, în municipiul Constanța. Domeniul principal de activitate va fi „Agenții imobiliare”.

Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei, fondatori fiind Lucian Gabriel Asănăchescu și Harry-Michelle Boiagian, iar administrator este Lucian-Gabriel Asănăchescu.

Harry-Michelle Boiagian este inspector șef județean la Inspectoratul Județean în Construcții Constanța încă din 2014. Înainte de funcția actuală a lucrat la Direcția Regională în Construcții Sud-Est, ca director tehnic.


Citește și

Aniversatul zilei. Harry Boiagian. Șeful Inspectoratului Județean în Construcții Constanța. Schimbă prefixul

Imra Group SRL își mută sediul pe bulevardul Mamaia

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii