Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1500 de persoane au patricipat la „Festivalul grătarelor" Ovidiu Brăiloiu și deputatul Eduard Martin, printre petrecăreți (galerie foto)

ro

01 May, 2012 20:20 2812 Marime text

DSC0.jpgAu sfârâit micii pe grătarele încinse și au curs râuri de bere azi la Eforie la tradiționala petrecere, dedicată Zilei Internaționale a Muncii.

Ca în fiecare an, locuitorii din Eforie, dar și turiștii, au fost invitați, azi, de administrația locală la o peterecere de 1 Mai, intitulată „Festivalul grătarelor". Voia bună, muzica, dansul și distracția au fost la putere în Campingul Şincai, unde și-au dat întâlnire petrecăreții. Oamenii s-au înfruptat cu mici, au băut bere, au dansat și i-au întâlnit cu ropote de aplauze pe primarul Ovidiu Brăiloiu și deputatul PSD, Eduard Martin. După o baie de mulțime, edilul Ovidiu Brăiloiu și deputatul Eduard Martin au urcat pe scena impovizată în mijlocul Campusului. „Pentru români, ziua de 1 Mai este un prilej de distracție. Cei care muncesc trebuie să și se distreze. Vă mulțumesc că ați acceptat invitația noastră și ne-am întâlnit azi aici. Mai avem o bucurie: după opt ani de chin, începem și noi să trăim. Lumea își dorește să trăiască bine cu adevărat, nu doar cu promisiuni. Mai mult, pentru Eforie vom avea o investiție de 400 de miliarde de lei", le-a spus celor prezenți primarul Ovidiu Brăiloiu. La rândul său, deputatul Eduard Martin a ținut să le transmită locuitorilor din Eforie să-l păstreze și în viitor pe primarul Brăiloiu.

 DSC06274.jpg

„Ovidiu Brăiloiu a fost primul primar care a dat case ANL pentru tneri. Acum va da în folosință peste 200 de apartamente ANL în Eforie Sud. Ovidiu Brăiloiu este un om harnic, iubește orașul și pe dumneavoastră. De aceea dumneavoastră trebuie să-l țineți în contiuare ca și primar, deoarece merită", a subliniat Edard Martin. Deputatul nu a omis să le amintească oamenilor și despre Guvernul, care a căzut. „Eu am fost unul din cei 234 care au votat pentru căderea Guvernului. Acum vom avea Guvernul nostru, iar țara va trăi mai bine", a mai adăugat deputatul Martin. Și pentru ca așa se cuvine, ediulul și deputatul s-au prins într-o horă, alături de simpatizanți. Ziua a continuat cu un concert de muzică populară și ușoară, precum și cu alte multe suprize pentru cei care au ales să petreacă împreună de 1 Mai.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionel 02 May, 2012 17:17 la initiativa primarului brailoiu , petrecerea de la sincai a fost reusita,bravo brailoiu