Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat UNPR 6 August 2015

ro

06 Aug, 2015 18:02 1857 Marime text
Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, a transmis astăzi liderilor formațiunilor politice din Parlament o invitație la dialog pe tema noului Cod Fiscal.
Astfel, scrisoarea a fost transmisă primului-ministru al Guvernului României, Victor Ponta, președintelui interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, co-președinților Alianței Liberalilor și Democraților, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, co-președinților Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, președintelui Uniunii Democrate Maghiare din România, Kelemen Hunor, precum și liderului grupului parlamentar al minorităților naționale, Varujan Pambuccian.

Potrivit invitației, consultările vor avea loc la Parlament, în data de 19 august 2015, începând cu ora 10.00.

UNPR este un partid dedicat interesului național, care sprijină toate proiectele privind securitatea națională, dar care are în vedere, pe același plan și bunăstarea tuturor românilor. România, economia românească, sute de mii de întreprinzători așteaptă o decizie înțeleaptă în privința rediscutării noului Cod Fiscal.
 
UNPR va face tot posibilul pentru ca România să iasă din logica conflictului politic și să intre într-o logică a bunăstării tuturor românilor. Ne dorim să aducem la aceeași masă, a negocierii, toate punctele de vedere și vom încerca să obținem cel mai bun rezultat pentru România.
 
Decizia UNPR de a încerca să producă un dialog între partidele parlamentare înainte de rediscutarea în Parlament a nolui Cod Fiscal reprezintă o încercare de a obține cel mai bun rezultat pentru ca bunăstarea românilor să nu aibă de suferit.
 
Prin conducerea partidului, precum și prin cei 62 de parlamentari ai săi – 42 deputați și 20 senatori - UNPR va participa la toate întâlnirile și dezbaterile necesare pentru armonizarea punctelor de vedere și pentru obținerea unei viziuni corecte asupra drumului de urmat pentru România.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii