Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - UNPR

ro

12 Oct, 2013 19:25 1226 Marime text
Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, vicepremierul Gabriel Oprea a participat vineri, 11 octombrie a.c., la reuniunea zonală a Regiunii VIII București-Ilfov. Activitatea încheie seria reuniunilor organizate de UNPR înultimele luni, la nivelul fiecărei regiuni, în întreaga țară.
La întâlnire au fost prezenți: secretarul general Neculai Onțanu, secretarul general adjunct Ion Toma, secretarul general adjunct Dumitru Nicolae, vicepreședintele Șerban Mihăilescu, președintele comisiei prezidențiale pentru agricultură, Valeriu Steriu, președintele organizației sector 5 Mugur Mihăescu, conducerea organizațiilor de București și Ilfov,coordonatori de regiuni și parlamentari ai UNPR.
Președintele UNPR Gabriel Oprea a subliniat necesitatea continuării proiectelor susținute de UNPR în cadrul Alianței de Centru Stânga cu PSD și a reafirmat poziția partidului de partener responsabil în USL și angajamentul de a duce la îndeplinire promisiunile din campania electorală, prin sprijinirea concretă a cetățenilor.
Suntem parteneri loiali în Alianța de Centru Stânga pe care o avem cu Partidul Social Democrat şi în USL. Aceasta nu înseamnă că renunţăm să mai elaborăm proiecte sau că abandonăm propriile opinii pe subiectele majore. Dimpotrivă, este dreptul şi obligaţia noastră să ducem mai departe ceea ce am început şi să ne facem datoria faţă de cei care au avut încredere în noi”, a precizat președintele partidului.
UNPR a deschis deja al doilea mare capitol al existenţei sale. Am trecut cu succes prin proba de foc a alegerilor locale şi parlamentare. Însă drumul nostru este departe de a se fi încheiat.Avem menirea şi capacitatea de a creşte în continuare. Avem datoria de a duce mai departe mesajul nostru de centru-stânga, axat pe interes naţional şi dialog social. Trebuie să ne facem datoria la guvernare prin proiecte proprii, gândite aici, în UNPR, de specialiştii noştri.
Şi, cel mai important, avem o datorie de onoare faţă de ţară şi faţă de cetăţeni: să-i apărăm, să îi ajutăm şi să le facem viaţa mai bună”, a mai declarat Gabriel Oprea.
Vicepremierul i-a asigurat pe participanții la reuniune că principiile partidului sunt aceleași: ”Vom pune întotdeauna interesul naţional deasupra interesului politic sau personal. Vom fi un partid deschis către toţi cei care au opţiuni de stânga, deschis către specialişti, către tineri, către cei care nu au mai făcut politică, dar vor să se implice în viaţa societăţii.”
Ca partid, trebuie să privim cu mai multă atenţie spre societate, să vedem care sunt subiectele cu adevărat importante şi să avem o poziție fără echivoc pe acele chestiuni cu adevărat importante pentru oameni”,a subliniat viceprim-ministrul Gabriel Oprea.
 
 
Biroul de Presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii