Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recrutarea cadrelor medicale continuă

ro

29 Nov, 2013 19:26 1322 Marime text
Târgul de joburi medicale Careers in White lansează a treia ediție a târgului virtual. Candidații posturilor medicale naționale și internaționale pot aplica online la posturile ofertate de recrutori pe www.careersinwhite.com/VirtualFair până pe 15 decembrie.
După ediția de toamnă a târgului, care a avut loc în peste 20 de orașe din Europa, vizitatorii pot discuta acum online cu recrutorii, la standurile virtuale, aplicând direct cu CV-ul. Posturile vacante sunt afișate în detaliu de fiecare angajator, iar informații extra pot fi obținute prin opțiunea de Chat, unde un reprezentant răspunde live la întrebări, în doar câteva minute.
Careers in White Virtual Fair este singurul târg de joburi medicale online din România. La cea de a doua ediție au fost peste 15 000 de vizitatori, dintre care mai mult de jumătate au fost din România. Procesul de aplicare este  facil, iar navigarea între standurile virtuale permite accesul oricui, oriunde s-ar afla. Candidații pot opta pentru interviuri online, publice sau private, grăbind astfel procesul de recrutare.
Sub sloganul „Virtual Fair, Real Jobs!”, târgul oferă numeroase posturi pentru cadrele medicale, în țări precum Franța, Germania, Belgia, România, Norvegia, Marea Britanie și Elveția, atât pentru specialiști, cât și pentru medici rezidenți, asistente și alte cadre auxiliare.
 
Accesul este gratuit, fiind necesară doar conexiune la internet.
 
Careers in White International – www.careersinwhite.comcontact@careersinwhite.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii