Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă MAE - Atenționare de călătorie – Grevă a personalul navigant al companiei aeriene TAP 31 octombrie 2014

ro

31 Oct, 2014 18:27 1329 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Portugaliei despre faptul că sâmbătă, 1 noiembrie 2014, este prevăzută o grevă a personalului navigant al companiei aeriene naționale TAP. De asemenea, aceeaşi companie aeriană şi-a anunţat intenţia de a înceta activitatea încă două zile, pe 30 noiembrie şi 2 decembrie 2014.

În perioda precizată, toţi pasagerii sunt rugaţi să contacteze compania pentru reconfirmarea orarului de zbor şi să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport.

Cetăţenii români, pasageri ai acestei companii, sunt sfătuiţi să urmărească evoluţia situaţiei pe site-ul Aeroportului Internațional Lisabona http://www.ana.pt/.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească site-ul MAE, la rubrica “Sfaturi, alerte de călătorie” (http://www.mae.ro/travel-alerts) pentru informaţii actualizate, înainte de a se deplasa în străinătate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii