Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PP-DD

ro

25 Sep, 2013 17:39 959 Marime text
 PP-DD a înregistrat o primă victorie la nivel parlamentar. Camera Deputaţilor a votat propunerea PP-DD de a soluţiona favorabil solicitările kinetoterapeuţilor din România.
  PP-DD a reuşit să convingă puterea de justeţea demersului şi să arate că poate oferi argumente şi rezolvări favorabile pentru problemele românilor. Sperăm că şi celelate iniţiative legislative bune pentru oameni să înregistreze acelaşi success chiar dacă vin de la reprezentanţii opoziţiei.
  ,, Propunerea grupului parlamentar PP-DD pentru proiectul de lege privind infiinţarea ordinului kinetoterapeuţilor a fost votată de reprezentanţii puterii. Viceliderul grupului PPDD, Tudor Ciuhodaru a solicitat reglementarea acestei profesii în Romania în conformitate cu cerinţele celor care lucrează în domeniu. Argumentele PPDD au fost clare şi pentru reprezentanţii puterii şi ţin de modul de formare, de sumele cheltuite în sistemul de învăţământ şi de diferenţele de denumire şi salarizare în această meserie.
Ca urmare, propunerea a primit 71 de voturi pentru, de la cei 90 de deputaţi prezenţi. Voturile pentru au venit de la 35 de deputaţi PSD, 18 PNL şi 5 de la PC.
 
Noi vrem ca politica să ofere soluţii şi nu doar discuţii între politicieni şi sperăm ca şi celelalte propuneri legislative privind dublarea salariilor rezidenţilor şi anularea taxei auto aflate pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor să fie votate de reprezentanţii puterii.”
 
BIROUL DE PRESA
PARTIDUL POPORULUI – DAN DIACONESCU
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii