Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL este singura garanție împotriva pesedizării României și împotriva întoarcerii la perioada 2000-2004

ro

18 Mar, 2014 20:17 774 Marime text
PSD ne arată în fiecare zi că vrea să ne întoarcem în trecut, să stăpânească România și să pună mâna pe toate resursele. Tocmai din acest motiv Partidul Național Liberal a decis că USL nu mai putea avea niciun folos.
PNL trebuia să atenționeze societatea românească că PSD nu mai este interesat de cetățean și de problemele acestuia, ci doar de a redeveni partidul-stat care a prosperat în perioada Năstase.

Social-democrații caută cu disperare formule de a se ascunde în spatele unor alianțe pentru că le este frică de propriul nume. Oamenii nu au uitat ce a însemnat PSD pentru România. Astfel, atunci când spunem PSD, ne gândim invariabil la partid-stat, baroni, interese clientelare, subordonare a justiției și jaf din banii statului. Și lista poate continua la nesfârșit.
Am crezut sincer în așa-zisa refacere și reformare a PSD odată cu noua generație reprezentată de Victor Ponta. Însă metehnele vechiului regim Năstase se uită greu.
Dacă PNL nu ar fi intervenit ferm, România ar fi avut acum exploatarea de la Roșia Montana începută fără nicio dezbatere, legea amnistiei și grațierii, prin care unii scăpau de justiție, în loc de dreptate până la capăt, cota unică anulată și impozitare progresivă având ca efect reducerea veniturilor multor oameni, așa cum dorea PSD.
           
  18.03.2014 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța                                  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii