Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Gheorghe „Când morţii votează... sunt buni!”

ro

24 Oct, 2013 11:15 1216 Marime text
PARLAMENTUL ROMÂNIEI
CAMERA DEPUTAŢILOR

Comunicat de presă

Florin Gheorghe: „Când morţii votează .. sunt buni!”

O justiție corectă, cinstită și imparțială îi sperie teribil pe actualii guvernanți. Mai mult, nu le este suficient că împroaşcă zilnic cu noroi în orice magistrat care are curajul să spună că „nimeni nu este mai presus de lege”, au început să instruiască inclusiv tineretul USL-ist cu ură faţă de justiţie şi lipsă de respect faţă de lege.
În acest context, baronul Dragnea de Teleorman, recunoscut pentru practicile sale în a obţine măcar 120% prezenţă la vot şi 130% voturi pentru partid, a început să le predea tinerilor lecţii despre cele mai eficiente metode de a convinge electoratul: „Băi, am înţeles, dar organizaţi-vă! Să mi-i aduceţi pe toţi la vot, băi! Îi legaţi, îi luaţi în braţe ...!!!”
Şi, de parcă nu ar fi fost îndeajuns, Liviu Dragnea a început să se plângă în faţa tinerilor că, în dosarul în care este judecat, privind fraudarea referendumului din vara anului 2012, plângerea penală ar fi fost înaintată de un cetăţean mort!
Este şi normal, domnule Dragnea! Cetăţeanul care a depus plângerea este unul dintre miile de morţi care au votat la referendum! Este unul dintre miile de morţi aduşi la vot cu de-a sila de structura dumneavoastră de partid, pentru a raporta mai multe voturi, decât cetăţeni înscrişi în listele electorale! Este unul din miile de morţi pe care i-aţi adus la vot şi la referendum şi, după câte vă cunoaştem, cel mai probabil şi cu alte ocazii electorale. Ceea ce nu înţelegeţi, domnule Dragnea, este că nimeni nu vă vrea nici condamnat şi nici pedepsit pentru fapte pe care nu le-aţi comis. Nimeni din ţara aceasta nu s-ar bucura să fiţi condamnat! Dimpotrivă!” a afirmat deputatul PDL de Constanța, Florin Gheorghe
Asfel de declaraţii deşănţate nu aduc prejudiciu doar justiţiei, ci tuturor românilor. „Atâta vreme cât veţi continua, alături de Victor Ponta, să intimidaţi pe sub mustaţă procurori sau judecători, independenţa magistraţilor va rămâne doar un deziderat, iar aderarea la Spaţiul Schengen şi eliminarea supravegherii prin MCV vor fi doar obiective, niciodată atinse sub guvernarea USL” a mai precizat Florin Gheorghe în cadrul unei declarații făcute în plenul Camerei Deputaților.

Biroul de presă al deputatului Florin GHEORGHE
Partidul Democrat Liberal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii