Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Parlamentul Romaniei

ro

02 Sep, 2015 10:42 1141 Marime text
La finalul şedinţei Biroului permanent al Senatului de miercuri, 2 septembrie 2015, domnul senator Ioan Chelaru, vicepreşedinte al Senatului, a făcut o scurtă informare cu privire la ordinea de zi discutată.
Domnia sa a precizat că, în prima parte a şedinţei Biroului Permanent, au fost distribuite structurilor corespunzătoare cele aproximativ 200 de proiecte de lege şi iniţiative legislative repartizate la Senat în perioada verii -  „o multitudine de acte normative menite să răspundă nevoilor societăţii româneşti în perioada următoare”.
La acestea s-au adăugat propunerile legislative primite din partea Guvernului. De pe agenda şedinţei Biroului Permanent, domnul senator Ioan Chelaru a menţionat scrisoarea trimisă de primul ministru, domnul Victor Ponta, prin care se transmite Senatului „un set de propuneri legislative care fac parte din strategia Guvernului de punere în aplicare a programului său.”
În urma dezbaterilor care au avut loc în cadrul şedinţei, membrii Biroului Permanent au convenit asupra modului de repartizare a propunerilor legislative la comisiile de specialitate sau la instituţiile statului responsabile de pregătirea lor pentru a ajunge în dezbaterea parlamentară.
S-au primit, de asemenea, rapoarte ale unor instituţii şi au fost repartizate comisiilor de specialitate.
A fost aprobată solicitarea de deplasare în vederea participării la Conferinţa Interparlamentară pentru Politică Externă şi Securitate Comună care va avea loc la Luxemburg în perioada următoare. 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii