Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:34 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România are nevoie de soluții, nu orgolii și tergiversări în privința situației critice din TVR, domnilor din PSD

ro

23 Mar, 2016 17:04 726 Marime text
Astăzi a expirat mandatul interimar al directorului televiziunii publice, iar activitatea TVR riscă să intre într-un blocaj total atât în privința plății salariilor angajaților, a facturilor ori a altor operațiuni financiare urgente, care reclamă semnătura conducatorului instituției, cât și în privința funcționării în continuare a TVR, serviciu public prevăzut de Constituție, doar din cauza orgoliului PSD, care nu poate accepta o propunere de nominalizare dacă aceasta nu-i aparține, chiar dacă recomandarea vine din partea unui Guvern tehnocrat!
 
 Le reamitesc colegilor parlamentari din PSD care au ales și astăzi să părăseasca sala de ședințe a Parlamentului, boicotând astfel votul și validarea conducerii TVR, că România are nevoie de soluții, mai ales atunci când se confruntă cu situații critice și blocaje instituționale, iar orgoliile și tergiversările voite sunt de nepermis într-o țară democratică! Normalitatea, respectarea democrației și a drepturilor cetățenilor nu înseamnă doar utilizarea cu orice preț, indiferent de consecințe, a practicilor numirilor strict politice.
 
Vorbim despre soarta a mii de angajați ale căror salarii sunt întârziate și ale căror locuri de muncă sunt puse în pericol de foartă multă vreme, doar pentru faptul că PSD se joacă într-un mod total iresponsabil cu soarta lor și a unei instituții publice de importanță națională.
Din păcate, PSD a decis și azi să trateze cu indiferență și iresponsabilitate această problemă majoră a TVR, părăsind din nou sala și boicotând votul!
 
Menținerea aceleiași atitudini iresponsabile din partea PSD, alimentată de orgoliul politic de a face numiri predeterminate, este de natură a sabota cu intenție un proces firesc de soluționare a unei situații dramatice.
 
PNL afirmă că interesul public, precum și cel al angajaților acestei mari instituții, trebuie să fie întotdeauna mai presus de orgolii politice mărunte sau de înțelegeri de partid dacă într-adevăr ne pasă de oameni și de locurile lor de muncă.
 
 Mihai Lupu
  Deputat PNL Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii