Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ora Pământului la Constanța - Să lăsăm Pământul să respire timp de o oră!

ro

27 Mar, 2015 10:57 987 Marime text
Ora Pământului - un eveniment internațional, anual, care reunește milioane de oameni din întreaga lume, va fi marcată, la Constanța, de ONG Mare Nostrum sâmbătă, 28 martie 2015, în Parcul Tăbăcărie, între orele 20:30–21:30. Acest demers își propune să producă schimbarea mentalității oamenilor asupra mediului înconjurător, respectiv reducerea consumului de energie.

La cea de-a patra ediție organizată consecutiv de ONG Mare Nostrum, vor participa mai multe unități școlare din județ și ne bucurăm de sprijinul Primăriei și a Consiliului Local Constanța, care se vor implica prin stingerea iluminatului public și în alte părți ale orașului timp de o oră.

Voluntarii Mare Nostrum, elevii și cadrele didactice vor amplasa peste 2000 de lumânări atât pe marginea aleilor pentru a marca traseul, cât și pe spațiul verde, astfel încât să reprezinte diverse simboluri stilizate, în legătură directă cu natura și cu protecția mediului. Toate lumânările vor fi așezate în suporturi speciale și vor fi supravegheate de echipa Mare Nostrum. De asemenea, se va organiza și o tombolă de becuri unde sunteți invitați să aduceți becurile uzate și astfel aveți ocazia de a primi un premiu special.

Alăturați-vă echipei și voluntarilor Mare Nostrum, sâmbătă 28 martie 2015, de la ora 20:30, în Parcul Tăbăcărie, din Constanța, pentru a profita de liniștea unei seri lipsite de confortul echipamentelor electrice.

Cecilia Pătrăhău
Responsabil PR/Fundraising ONG Mare Nostrum
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii