Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suedia - prelungirea perioadei de efectuare a controalelor la frontiere

ro

09 Mar, 2017 11:12 1125 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care intenționează să se deplaseze în Regatul Suediei că autorităţile locale au anunţat prelungirea perioadei de efectuare a controalelor la frontiere. Măsura va fi valabilă cel puţin până la data de 10 mai 2017, inclusiv, pentru a se preveni intrarea persoanelor fără documente legale de călătorie pe teritoriul suedez.
Se recomandă  cetățenilor români să se asigure că dețin în permanență asupra lor, pe timpul călătoriei înspre și dinspre Suedia, un act valabil de identitate (pașaport sau carte de identitate națională).
Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Stockholm +468205674, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.
De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României la Stockholm +46736985463.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginiilor de Internet http://stockholm.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii