Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către secretarul de stat pentru afaceri globale Carmen Burlacu a ambasadorului Republicii Irak Omer Berzinji, în vizită de rămas-bun, la încheierea mandatului

ro

02 Mar, 2015 17:55 716 Marime text
Secretarul de stat pentru afaceri globale Carmen Burlacu l-a primit astăzi, 2 martie 2015, pe Omer Berzinji, ambasadorul Republicii Irak la Bucureşti, în vizită de rămas-bun, la încheierea mandatului acestuia în România.
Oficialul român l-a felicitat pe ambasadorul irakian pentru activitatea acestuia pe durata mandatului de ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Irak în România și i-a urat succes în îndeplinirea noii sale funcții în administrația irakiană.
Demnitarul român a apreciat nivelul foarte bun al relaţiilor bilaterale româno-irakiene și a exprimat speranţa că relaţiile dintre cele două state vor urma un parcurs ascendent. În context, a reiterat susţinerea României pentru lupta împotriva terorismului transnaţional şi pentru întărirea instituţiilor statului irakian.
Ambasadorul irakian a mulțumit pentru foarte bunele relații pe care le-a avut atât în relația cu Ministerul Afacerilor Externe, cât și cu celelalte autorități române. Oficialul irakian a arătat că va continua să acţioneze pentru promovarea relaţiilor de cooperare româno-irakiene în noua sa funcţie de conducere din MAE irakian.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii