Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COMUNICAT MAE - Întrevederea ministrului delegat Dan Stoenescu cu președintele director general al Societății Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu

ro

10 Feb, 2016 19:15 1133 Marime text
Ministrul delegat pentru relaţiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu l-a primit, în data de 10 februarie 2016, pe președintele director general al Societății Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu.

În cadrul întrevederii au fost abordate posibilitățile concrete de cooperare a Ministerului Afacerilor Externe cu Societatea Română de Radiodifuziune în ceea ce privește crearea și implementarea unui spațiu comunicațional comun România – Republica Moldova, element important în dezvoltarea unei societăți deschise și pluraliste în statul vecin.

Interlocutorii au remarcat rezultatele remarcabile obținute până în prezent de către Radio Chișinău, proiect media de anvergură în Republica Moldova. Ministrul delegat a subliniat importanța programelor de informare a populației vorbitoare de limbă română, dar și a celei de limbă rusă, cu accent pe difuzarea unor cicluri de emisiuni despre Uniunea Europeană și despre experiența de aderare a României.

În cadrul dialogului, ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni a declarat susținerea pentru eforturile Societății Române de Radiodifuziune de dezvoltare a unor proiecte noi care să contribuie la o mai bună informare a românilor din vecinătatea apropiată, dar și a publicului din țară cu privire la viața acestora.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii