Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Vremea se schimbă radical. Lapoviță? Ninge? Așa spun meteorologii

ro

12 Dec, 2016 07:36 7100 Marime text
Chiar dacă valorile termice sunt în scădere faţă de ziua precedentă, acestea, pe parcursul zilei, vor continua să se situeze peste cele normale în a doua decadă a lunii decembrie.
 
Noaptea va ninge în toate masivele montane, vor fi mai ales ninsori în nord şi în centru, precum şi în zonele deluroase ale celorlalte regiuni, iar în sud şi sud-est vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare.
 
Vântul se va intensifica în mare parte din ţară, în special în a doua parte a intervalului, când în est şi sud-est, dar şi pe creste rafalele vor depãşi 55...60 km/h.
 
La Constanța temperatura maximă va fi de 9 grade celsiuis, slabe șanse de precipitații ziua, dar la noapte, așa cum arătam mai sus sunt posibile averse de ploaie și de ninsoare, mai ales că și vântul va ajunge la rafală la 50 km/h.
Mâine temperatura maximă va fi de 0 grade Celsius.
 
Acum, la stațiile meteo din județ, se înregistrează 3 grade la Hârșova și Cernavodă, 6 la Medgidia, 7 la Adamclisi și Constanța și 8 la Mangalia.

NOTĂ. Acum să nu ne așteptăm să vedem o zăpadă precum cea din imagine. Fotografia este de anul trecut și am folosit-o doar pentru ilustrarea materialului. 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii