Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Va fi cald. Dar cât de cald? Ce spun meteorologii

ro

09 Jul, 2016 06:39 1948 Marime text
În nordul, nord-estul şi centrul teritoriului, precum şi în zona montană, vremea va fi în general instabilă, scrie meteoplus.
 
Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporare, mai accentuate în cursul după-amiezii şi al serii când, pe arii relativ extinse, vor fi averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului, vremea va fi în general frumoasă şi călduroasă, mai ales în zonele de câmpie, fenomene asociate instabilităţii atmosferice urmând să apară, la începutul nopţii, local în regiunile est-sud-estice.
Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi vor fi condiţii de căderi de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar de scurtă durată, asociat averselor, şi în restul regiunilor. Valorile termice maxime se vor încadra între 22...23 de grade în Maramureş şi nordul Moldovei şi 34 de grade în sudul Olteniei, iar minimele între 9...10 grade în depresiuni şi 20 de grade pe litoral.
Vremea.ido.ro spune că, la Constanța, va fi foarte cald. Maxima zilei va ajunge la 29 de grade Celsius. Briza ne va ajuta pentru că vântul va bate din SSV cu viteze cuprinse între 15 și 30 de kilometri pe oră.
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii